Revelion 2018, cel mai cald din ultimii 10 ani. – Vremea Luni, 1 ianuarie 2018

0
3774

 Este iarnă și cei mai mulți români se aslteptau să aibă zăpadă de Crăciun sau măcar de Revelion.E adevărat că în unele zone ale țării a nins, zilele trecute, dar acum abia se mai găsește un petic de nea, pentru a practica sporturile de sezon. Mai mult, în Caransebeș au apărut ghioceii, deși primăvara este departe.

Însă, temperaturile ne duc mai mult cu gândul la vestitorii ei. Doar nopțile ne mai amintesc, cât de cât, de anotimpul friguros.

Iar lucrurile nu vor sta altfel nici în noaptea dintre ani, care va fi mai caldă decât ar fi normal.  De altfel, acest Revelion va fi cel mai cald din ultimii 10 ani!

  • Luni, 1 ianuarie 2018

Vremea se va încãlzi faţã de intervalul anterior şi va deveni deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor situa în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade.

În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul şi nord-vest a teritoriului. Noaptea, nebulozitatea se va extinde treptat şi va ploua local în vest şi sud-vest, în timp ce în zonele montane înalte aferente vor fi şi ninsori.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele de munte. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, izolat va fi ceaţã, potrivit Antena 3.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here