Rulada de cascaval cu masline

0
7854

La evenimentele festive, gospodinele de la noi din tara se intrec in prepararea cat mai multor aperitive si mancaruri savuroase, care sa ii impresioneze pe cei dragi. 

Rulada de cascaval cu masline este un astfel de preparat, care cu siguranta ii va cuceri pe meseni. In plus, aceasta rulada se prepara rapid si necesita foarte putine ingrediente: cascaval si masline fara samburi. Bineinteles, daca iti doresti o rulada mai aspectuoasa, poti folosi mai multe tipuri de masline: negre, verzi, Kalamata, astfel ca si rulada ta va avea un aspect mai special.

Rulada de cascaval cu masline se serveste ca aperitiv, pe platouri ornate cu foi proaspete de salata verde, alaturi de alte preparate.

Ingrediente 
150 gr cascaval, 15 masline negre fara sambure.

Mod de preparare

  1. Cascavalul taiat felii se pune intr-un vas pe bain-marie si se amesteca pana se topeste complet.
  2. Se intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.
  3. Asezam cascavalul pe folia alimentara si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.
  4. Adaugam maslinele maruntite pe toata suprafata si rulam strans.
  5. Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.
  6. Punem rulada pe o tava si introducem la rece pentru minim 3 ore.
  7. Se portioneaza in felii potrivite si se serveste ca aperitiv.

Pofta Buna!

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here