Sanmartean vrea la nationala in 2018: „Asta e motivatia mea!” Dezvaluirile facute de MAGICIAN: care este marele regret al carierei

0
7089

Retras fara sa vrea de la nationala, Sanmartean vrea sa imbrace iar tricoul Romaniei, in 2018! Sanmartean petrece sarbatorile in familie, la Bistrita! Nu-i plac vacantele exotice!

 De sarbatori, Sanmartean a mers acasa la Bistrita.

„Craciunul si revelionul sunt singurele momente mai speciale pe care le petrec in familie si e lucrul cel mai important pentru mine. In familie ne petrecem ca de fiecare data. Ne place in strainatate, dar nu intr-atat sa dam casa parinteasca pe o vacanta exotica pe nu stiu unde. Ne place acasa, ne place in sanul familie” a spus Sanmartean pentru Pro TV.

La anul, Sanmartean face 38 de ani, dar nu renunta la tricoul nationalei! Lui Sanmartean ii e greu sa aleaga intre o cariera de antrenor si una de presedinte. Tocmai si-a deschis o scoala de fotbal.

„Odata ce te-ai oprit din cariera de sportiv si ai luat o pauza mai indelungata, revenirea si reintrarea in forma, intr-un grup, intr-un sistem si intr-o competitie, e destul de grea. Motivatia e foarte simpla: fotbalul care inca nu ma chinuie. Fizicul care inca nu ma chinie. Ma simt destul de bine fizic si asta e foarte important. Nu stiu care va fi traictoria vietii mele dupa fotbal, ideea e ca vreau sa raman in fotbal, imi place, acest sport l-am iubit asa de mult incat mi-ar fi greu” a spus jucatorul celor de Voluntari.

Nici acum, Sanmartean nu-si poate scoate din minte perioada de la Panathinaikos!

„Perioada cu Panathinaikos, greselile pe care le-am facut. Decizile pe care le-am luat la vremea respectiva. Cred ca ar fi singurele momente pe care le-as intoarce oarecum pentru ca eram la o echipa care juca in Liga Campionilor an de an. Si atunci poate si cariera mea ar fi fost alta” mai spune Sanmartean.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here