Șeful Poliției Capitalei a demisionat, iar 22 de polițiști vor fi anchetați. RAPORTUL prezentat de Despescu premierului

  0
  3417

  Șeful Poliției Capitalei a demisionat din funcție, arată Bogdan Despescu în raportul prezentat premierului Mihai Tudose, în cazul polițistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie.

  Guvernul a făcut publică Nota-raport privind rezultatul verificărilor efectuate cu privire la cazul poliţistului Eugen Stan şi măsurile adoptate la nivelul Poliţiei Române.

  Raportul complet poate fi descărcat la finalui acestui articol, pentru versiunea de mobil a site-ului, sau în dreapta, pentru versiunea de desktop a site-ului.

  Şeful Poliţiei Capitalei Nicu Dragoş Orlando a demisionat în urma scandalului legat de poliţistul de la Brigada Rutieră acuzat de agresiune sexuală. De asemenea, şi adjunctul său Marius Eugen Ştefan a demisionat.

  În total, 22 de polițiști au fost dați pe mâna procurorilor în acest caz, de către șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

  Nicu Dragoş Orlando fusese numit în funcţie în septembrie 2017.

  Alături de el a demisionat şi unul dintre adjuncţii săi, Marius Eugen Ştefan. Acesta fusese numit în funcţie în iulie 2015.

  Informaţia se regăseşte în raportul făcut de şeful IGPR Bogdan Despescu.

  Conform documentului, “din considerente de onoare profesională”, Nicu Dragoş Orlando a cerut vineri încetarea împuternicirii sale la conducrea Direcţiei Generale de Poliţie a Muncipiului Bucureşti.

  Din aceleaşi raţiuni a demisionat şi adjunctul său.

  Ministrul Afacerilor Interne a fost sesizat pentru dispunerea declanşării cercetării prealabile cu privire la săvârşirea unor eventuale abateri disciplinare în cazul lui Nicu Dragoş Orlando.

  Raportul prezentat de Bogdan Despescu premierului Mihai Tudose

  Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here