Simona Halep învinsă de Caroline Wozniack cu 6-7, 6-3, 4-6, în finala de la Australian Open

0
4998

Simona Halep – Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6:
Wozniacki dă totul în acest game, care i-ar putea aduce victoria. Simona lovește în contre-pied și este 15:15. Simona își folosește ultimul challenge și mingea este afară. Greșeală mare a arbitrului din scaun, 30 la 15 pentru Simona. Este prima dublă greșeală Simona, 30:30. Minge de meci pentru Wozniacki care a câștigat.

Simona Halep – Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-5:
Scorul este unul foarte strâns. Daneza pare într-o condiție mult mai bună după revenirea din time-out-ul medical. Jocul său este asemănător cu cel purtat în prima jumătate a setului I. Dublă greșeală Wozniacki . Simona întâmpină probleme pe piciorul de sprijin, cel stâng, ceea ce o pune în dificultate atunci când trebuie să recupereze mingile tactice plasate de adversara sa. Game câștigat de daneză.

Simona Halep – Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-4:
Time out medical cerut de Wozniacki, care s-a accidentat la genuchi și a cerut intervenția medicului. Simona ar putea profita de această vulnerabilitate a adversarei sale. Două game-uri o despart pe Simona de câștigarea primului titlu de Grand Slam. 15 la 30, conduce daneza. Românca recuperează teren și ajunge egalează punctajul. Apărare bună a danezei care-i aduce un 40:30. Serviciul face diferența, iar mingea înaltă plasată de Simona îi aduce 40:40. Daneza atacă cu un voleu drive și deține avantaj. Re-break câștigat de daneză.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here