Tatăl regretatei cântăreţe ne-a dezvăluit ce hotărâre a luat. Va transforma mormântul Denisei Manelista într-un…

0
17391

Emilian Răducu va transforma mormântul Denisei Manelista într-un muzeu, Tatăl regretatei artiste a obţinut toate aprobările necesare, iar vitrinele de sticlă vor fi montate în cel mai scurt timp. 

Denisa a murit după o luptă teribilă cu cancerul, care a durat cinci luni. Artista a lăsat în urmă o familie zdrobită de durere şi mii de fani care tânjesc după creaţiile ei muzicale. Emilian Răducu, tatăl regretatei cântăreţe de muzică de petrecere, încearcă să păstreze vie memoria fiicei sale şi ne-a dezvăluit ce hotărâre a luat în acest sens.

“Tot ce am făcut la mormântul Denisei a fost cu aprobarea preotului comunei, a episcopului de Vâlcea, nu facem nimic de capul nostru, pentru că nu suntem în pădure. Acum, am luat o aprobare, vreau să montăm nişte vitrine de sticlă pentru că sunt mulţi fani, colegi, rude care au adus fotografii, păpuşi, flori, amintiri, lucruri mărunte… Pentru că fata mea a fost foarte iubită. Şi acum ne aşteptăm să se strice timpul şi este păcat ca toate aceste lucruri să se distrugă. Le vom pune în vitrină pentru a nu se deteriora”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Emilian Răducu.

Lucrările la mormântul Denisei Răducu vor demara în foarte scurt timp. Tatăl regretatei artiste le va superviza şi se va asigura că totul va ieşi perfect.

Altfel, Denisa Răducu a fost foarte iubită în satul natal, motiv pentru care oficialităţile urmează să supună la vot un lucru unic, în memoria artistei, în aşa fel încât această să nu poată fi uitată niciodată. “Vor să organizeze concerte pentru tineri, un fel de discotecă. Din ce am înţeles, Căminul Cultural ar urma să poarte numele ei. Când va fi, nu ştiu… În timp… E nevoie de aprobări din partea Consiliului local”, a spus Emilian Răducu.

Denisa s-a stins la 27 de ani
Denisa Răducu a murit la 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme, cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Vestea decesului artistei i-a întristat pe numeroşii fani ai Denisei, inclusiv pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea ei natală.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here