Tot ce trebuie sa cunosti despre cum se monteaza un acoperis de casa

  0
  8721

  Un acoperis va proteja atat casa, dar si pe tine de ploaie si de alte intemperii. Din acest motiv este bine sa optezi pentru un acoperis de calitate, care va rezista bine in timp si isi va pastra forma si culoarea. Pe piata exista numeroase materiale cu care poti construi un astfel de sistem, insa unul dintre cele mai recomandate produse se refera la tabla faltuita.

  Descopera din randurile de mai jos de ce un montaj tabla faltuita adecvat este necesar pentru un acoperis de calitate.

  Montaj tabla faltuita

  Montajul fasiilor de tabla faltuita nu reprezinta un proces complicat, insa trebuie sa respecti anumite proceduri. Din acest motiv este bine sa apelezi la serviciile unei firme specializate. In felul acesta vei avea siguranta unei lucrari executate corespunzator. Iata care sunt principalii pasi de montaj:

  • sunt verificate materialele feroase dar si cele neferoase, astfel incat compatibilitatea sa fie una potrivita. Trebuie evitat contactul direct dintre fier si zinc, cupru, aluminiu sau aluminiu si zinc, cupru, plumb;
  • acoperisul trebuie sa aiba o panta de minium 4-5 grade. Fasiile de tabla pot fi amplasate pe orice fel de acoperis indiferent de inclinatia acestuia;
  • in momentul montajului se va lucra cu diferite suporturi pentru a se evita situatia in care tabla se deformeaza;
  • in functie de modelul de tabla faltuita ales, poti monta sistemul prin click sau dublu falt;
  • nu se vor utiliza suruburi pentru prinderea placilor metalice, ci cleme specifice de prindere;
  • poti alege si microprofilari pentru a rigidiza profilul si pentru a-i crea un aspect mai placut.

  Cum se transporta tabla faltuita?

  Conditiile in care se transporta fasiile de tabla faltuita sunt importante, deoarece pot impacta in mod direct produsul. De exemplu, daca nu se tin cont de anumiti pasi, tabla poate ajunge in posesia ta deformata si astfel, nu o vei mai putea monta corespunzator. Din acest motiv este indicat sa alegi serviciile unei firme specializate. Bine este sa stii ca, pachetele de fasii de tabla vor fi transportate numai impachetate in folie, iar manevrarea acestora se va face intotdeauna din lateral. Pentru transport sunt necesare canturi speciale care sustin fasiile de tabla si nu le permit acestora sa se deformeze.

  De ce sa alegi o tabla faltuita pentru acoperisul tau?

  Tabla faltuita poate fi solutia cea mai potrivita pentru acoperisul tau. Daca alegi un astfel de sistem, vei beneficia de calitate si durabilitate. Mai mult, tabla rezista foarte bine la intemperii. De exemplu: ploile, vantul, zapada sau caldura excesiva nu afecteaza acest produs. Nu trebuie sa stai cu grija aparitiei condensului si a mucegaiului sau a infiltratiilor de apa. La achizitia acestui produs vei beneficia de garantie, care poate ajunge pana la 20 de ani. Tabla faltuita se monteaza cu usurinta, deoarece este maleabila si poate fi adaptata indiferent de inclinatia acoperisului tau. Tot aceasta caracteristica te poate ajuta sa alegi si forma dorita pentru acoperis, indiferent de daca stilul tau este unul clasic sau unul avangardist.

  De unde poti achizitiona tabla faltuita?

  Ai la dispozitie varianta de a te deplasa intr-un magazin de profil sau de a comanda on-line produsul de care ai nevoie. Nu uita sa verifici dimensiunea si sa citesti descrierea. Bine este sa alegi colaborarea cu o firma care se ocupa de comercializare, transport si montaj. In felul acesta te asiguri ca nu vei intampina dificultati si ca vei beneficia de un produs corespunzator.

  Pe site-ul Acopero ai la dispozitie produse de tipul tabla faltuita si servicii specializate de consultanta, transport si montaj, astfel incat sa beneficiezi de servicii de calitate. Alege sa investesti intr-un acoperis de durata!

   

  Date de contact:

  E-mail: office@acopero.ro

  Telefon: 0749.266.014

   

   

  Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here