Trafic de droguri de mare risc

0
3009

Trei persoane sunt cercetate pentru comercializarea de droguri de mare risc,  fiind prinse in flagrant cu 500 de grame de cocaina.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brasov, au efectuat o actiune de prindere in flagrant delict, trei persoane fiind depistate in judetul Ilfov, in timp ce detineau, in vederea comercializarii, 500 de grame de cocaina, pentru 25.000 de euro.

Politistii au pus in aplicare 5 mandate de perchezitie domiciliara, unul dintre acestea fiind in judetul Brasov, iar celelate patru in judetul Dambovita.

De asemenea, din cercetarile efectuate a reiesit ca, in cursul lunii noiembrie a.c., cei in cauza ar fi comercializat direct sau ar fi intermediat vanzarea unor cantitati de drog de mare risc (cocaina), pentru sume cuprinse intre 1.000 si 4.000 de lei, cu o valoare totala de strada evaluata la 50.000 de euro. Cei trei au fost arestati pentru 30 de zile. Activitatile de prindere in flagrant delict au fost realizate cu sprijinul structurilor din cadrul Directiei Operatiuni Speciale. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Prahova si al Gruparii Mobile de Jandarmi Prahova.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here