Un eveniment pentru întreaga familie: Adopta la Arena

0
51

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) organizează o noua editie a evenimentului ADOPTĂ LA ARENĂ, cel mai mare targ de adoptii de animale de companie din București, pe 26 mai 2024, la Arena Națională, între orele 10:00 și 18:00.

Cel mai mare stadion din România va fi punctul de întâlnire al iubitorilor de animale din București și al familiilor. Peste 50 de câini sănătoși, deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, din adăposturile ASPA, vor participa la eveniment pentru a fi adoptați. Consilierii ASPA vor ghida vizitatorii în procesul de adopție și vor oferi informații despre îngrijirea câinilor. De asemenea, peste 20 de pisici de la asociațiile partenere așteaptă să își găsească o casă nouă. Fiecare adopție responsabilă este susținută de sponsorii ASPA, asigurând astfel începutul unei relații frumoase și sănătoase între noul membru al familiei și stăpân.

Cros pentru oameni și câinii lor

Evenimentul promovează un stil de viață activ și sănătos, astfel că pe inelul exterior al Arenei Naționale, de la ora 14:00, va avea loc un cros pentru oameni și câini, pe o distanță de 1 km. Ambasadorul crosului este ultramaratonistul Andrei Roșu, care alături de câinele lui, Hoka, vor da startul crosului. Înscrierile se fac pe site-ul www.aspa.ro sau direct la stadion. Echipele câștigătoare vor fi răsplătite cu premii de sponsorii crosului.

Activități, jocuri sportive și spectacole pentru copii

  • Activități pentru toate vârstele: Cei mici au „Întâlnire cu Onix și Barton”, spectacol pus în scenă de Opera Comică pentru Copii. Vor avea loc demonstrații de dansuri sportive realizate de Academia Campionilor și demonstrații de karate susținute de Clubul Sportiv Akura. Momentele de jonglerii și acrobații oferite de artiștii de la Circul Metropolitan București vor aduce multă voie bună pentru toți vizitatorii. De asemenea, stiliștii Lofty Pets au pregătit demonstrații de grooming canin.
  • Activități cu câini: Dresorii de la Clubul Câinilor Utilitari vor realiza demonstrații de dresaj și agility, iar reprezentanții Diviziei Canine a Jandarmeriei București vor prezenta exerciții interesante cu câinii de serviciu.
  • Pe tot parcursul zilei: Activități sportive și jocurile copilăriei: șotronul pe gazon, săritul corzii, elasticului, fotbal, ping pong și multe altele. Antrenorii de la CSM București vor organiza grupuri de copii pentru a juca tenis și volei. Iar Opera Comică pentru Copii va organiza o paradă cu costume cu animale.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here