Viena, pe locul intai la calitatea vietii pentru expati

0
3111

Studiul Mercer 2023 Quality of Living Survey plaseaza capitala Austriei pe primul loc in privinta calitatii vietii celor ce traiesc in strainatate. Bucurestiul se afla pe locul 111.

Mercer’s Quality of Living ia in calcul elementele din viata de zi cu zi, care reflecta calitatea vietii expatilor si familiilor acestora.

In ani imprevizibili, cum e perioada pe care o parcurgem acum, factorii care influenteaza economia mondiala au un impact direct asupra calitatii vietii – se arata in studiul Mercer 2023 Quality of Living.

Viena  este pe primul loc in privinta calitatii vietii, in anul 2023. Celebra pentru istoria sa bogata, arhitectura extraordinara si scena culturala vibranta, capitala Austriei ofera rezidentilor un nivel ridicat de trai, sub mai multe aspecte.

Viena e urmata de Zurich, Elvetia, si Aukland, Noua Zeelanda.

Vancouver (locul 8) este cel mai bine clasat oras din America de Nord în 2023, oferind rezidenţilor o combinaţie unica de recreere in aer liber si viata cosmopolită, contribuind la un stil de viaţă de înaltă calitate. San Francisco, California (locul 37), se clasează pe primul loc în Statele Unite, in timp ce Montevideo, Uruguay (locul 89), este tara cu cea mai ridicata calitate a vietii din America Latina.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here