Canon dezvaluie EOS R3, un aparat foto performant

0
1377

Canon a dezvaluit noul sau EOS R3, un aparat foto hybrid full frame dotat cu un mod de fotografiere in rafala care merge pana la 30 de imagini pe secunda.

In luna aprilie, Canon anunta dezvoltarea unuia din cele mai ambitioase aparate ale vremii, Canon EOS R3. In cele din urma, aparatul mult asteptat a fost anuntat marti. Dupa cum a fost prevazut, EOS R3 vine sa completeze gama EOS a constructorului. Este vorba despre un aparat foto in format full frame de 24X 36mm, care propune o rezolutie de 24,1 megapixeli.

Canon ne-a prevenit deja ca sub carcasa se va regasi un procesor de imagini Digic X, care propune o viteza de rafale deosebit de ridicata dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza. In ceea ce priveste sensibilitatea, Canon EOS R3 propune pana la 100 ISO. In privinta vitezei, aparatul este echipat cu un obturator electronic care poate merge pana la 1/6400 s. Insa, dupa cum am vazut, EOS R3, se distinge prin modul de fotografiere in rafale. Este logic deoarece aparatul a fost in special conceput pentru poze de reportaj, situatii in care viteza este deosebit de importanta. Aparatul este astfel capabil sa ofere 12 imagini pe secunda cu obturatorul mecanic si pana la 30 de imagini pe secunda cu obturatorul electronic.

Aparatul foto este echipat cu un ecran LCD de 3,2 inchi. Tactil si orientabil la 180 de grade, profita de o rezolutie de 4, 15 milioane.

Canon EOS R3 urmeaza sa fie disponibil pe piata din luna noiembrie a acestui an la un prret de 5999 de euro fara obiectiv. Va fi insotit de doua obiective noi in momentul lansarii, cu un zoom optic de 100-400mm, propuse la preturi de 749 si respectiv 349 de euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here