Cele mai bune aparate foto hibrid ale lunii iunie

0
1581

Mai complete decat aparatele compacte, mai micute si mai ergonomice decat aparatele foto reflex, aparatele foto hibrid sunt extrem de populare in randul pasionatilor de fotografii deoarece raspund unui numar mare de nevoi. Iata care sunt cele mai bune modele ale momentului.

Canon Eos R6, cel mai bun aparat foto hybrid, pur si simplu

Canon Eos R6 este cel mai bun aparat hibrid de pe piata datorita imaginilor sublime oferite si senzorului de stabilitate optica si excelentului sau autofocus. Este dotat cu o camera foto de 2.01 mpx insa tot in format 24×36 la fel ca versiunea R5. Mai compact decat acesta din urma, se dovedeste a fi extrem de ergonomic. Beneficiaza de un port USB-C pentru incarcare (autonomie de 380 de clisee) si de un port HDMI tip D pentru clipurile video. Este ideal pentru cei mai exigenti fotografi, pasionati sau profesionisti.

Nikon Z 6II, cea mai buna alternativa la un pret scazut

Din punct de vedere vizual, nu exista nicio diferenta intre Nikon Z6 II si Nikon Z6 de prima generatie. Sub carcasa caracteristicile sunt si ele asemanatoare. Insa, acest model este departe de a fi o actualizare minora. Sosirea unui al doilea procesor dedicat autofocusului schimba sensibil datele problemei. Pe scurt, avem performante demne de aparate din gama premium si functii moderne la un pret excelent.

Panasonic Lumix GX80, cel mai bun aparat hibrid sub 500 de euro

In ciuda “varstei” sale, Panasonic Lumix GX80 este inca cel mai bun aparat foto hibrid in categoria sa de pret, mai ales pentru cei care vor sa beneficieze de avantajele conferite de acest tip de aparate la cel mai bun pret de pe piata; este mai mic, mai rapid sau chiar mai rapid decat predecesorii sai, sistemul sau autofocus este mai elaborat si ofera o multime de functioalitati moderne. Un raport calitate/pret imbatabil.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here