Cele mai bune aparate foto hibrid in ianuarie 2021

0
3264

Aparatele foto hibrid reprezinta aparate foto digitale care folosesc un sistem digital de captare a imaginii pe senzor. Acesta nu are oglinda, nici vizor optic.

Sony A7 III, cel mai bun aparat foto hibrid. Echipat cu un excelent senzor de 24,2 mpx, Sony A7 III ofera cele mai bune performante, in conditii mai putin prielnice precum lumina scazuta si cea mai buna calitate a imaginii vazuta pe un astfel de aparat. Profita de altfel de un autofocus extrem de bun mostenit de la A9, cu o functie de detectare a ochiului extrem de eficienta si celebrul sistem de stabilizare pe cinci axe de la Sony. Firma japoneza a reusit sa corecteze cel mai mare defect al generatiei precedente, imbunatatind in mod considerabil autonomia aparatului.

Panasonic Lumix S1, cel mai bun aparat pentru amatorii de clipuri video. La fel ca si fratele sau mai mare, S1R, Panasonic Lumix S1 s-a remarcat rapid drept unul din cele mai bune aparate foto de pe piata. Acesta ofera performante pur si simplu excelente din toate punctele de vedere, atat foto cat si video. Aparatul dispune de un ecran tactil orientabil, de cel mai bun ecran OLED de pe piata cu o rata de refresh de 120 Hz si de o rezolutie impresionanta, de 5,7 mpx.

Nikon Z6, cel mai bun raport calitate/pret la sub 2000 de euro. Nikon pastreaza o mare parte din atuurile fratelui sau mai mare, Nikon Z7, o ergonomie excelenta, un ecran tactil complet, o calitate excelenta a imaginii. Insa, merge si mai departe oferind performante mai bune in materie de lumina scazuta datorita senzorului sau extrem de eficient. Z6 este un aparat foto extrem de polivalent si ofera un raport calitate/pret mai bun decat Z7. Este, fara indoiala, unul din cele mai bune aparate hibrid ale momentului.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here