Feiyu Tech Vlog Pocket – un stabilizator pliabil pentru smartphone

0
3162

Specializat in sistemele de stabilizare video, constructorul Feiyu Tech dezvaluie Feiyu Tech Pocket, un stabilizator pliabil extrem de compact, pliabil si lejer, conceput pentru a suporta un smartphone. O unealta ideala pentru vlogeri si youtubers care se ambitioneaza sa apartina unui sector din ce in ce mai aglomerat.

O ergonomie pertinenta. Destinat inainte de toate vlogerilor, Feiyu Vlog Pocket se distinge prin formatul sau ultra compact si capacitatea sa de a fi pliabil. Dimensiunile sale de 108,61 x 55,56 x 145,62 mm atunci cand este depliat si greutatea de 272 g ii permite sa fie transportat cu usurinta intr-o geanta mai mica pentrua fi mereu la indemana celor care folosesc un smartphone pentru realizarea clipurilor video. O propunere care reprezinta alternativa mai ieftina la DJI Osmo Mobile 2.

Capabil sa suporte un smartphone de pana la 240 de grame, acest stabilizator va putea fi folosit si in modul portret, in functie de difuzarea dorita pe retelele de socializare. Datorita butoanelor de control este posibil sa accesam mai multe moduri, sa ne jucam cu joystick-ul si sa controlam mai multe butoane.

Functii accesibile prin intermediul unei aplicatii. Particularitatea lui Feiyu Vlog Pocket este aceea de a oferi un numar mare de functionalitati prin intermediul aplicatiei Feiyu On, compatibila Android si iOS. Conexiunea cu smartphone-ul se face in Bluetooth BT 4.1. Putem accesa astfel functii precum Timelapse, un mod panorama sau Dolly Zoom. Aceasta ultima functie ofera un mod denumit Vertigo. Aplicatia ofera in egala masura acces la setarile video.

Timpul de incarcare este de 2 ore pentru o autonomie de 14 ore. Feiyu Tech Vlog Pocket este disponibil acum pe piata la un pret de 99 de euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here