Nikon propune un kit cu hibridul sau APS-C Z50 pentru vloggeri

0
3162

Nikon incearca sa seduca vloggerii propunand un hibrid APS-C Z50, intr-un kit alaturi de o multime de accesorii. Acest lot iti permite sa te filmezi de unul singur si sa te initiezi in arta vlogging-ului.

Nikon pare sa aprecieze enorm kiturile video. Inca din toamna trecuta, firma japoneza lansase deja 2 kituri pentru Nikon Z6 pentru Statele Unite ale Americii si unul pentru Europa, orientate spre video. Pe data de 17 aprilie, Nikon a prezentat un nou kit, mult mai accesibil decat precedentele. Destinat amatorilor de vloguri, acest kit este bazat pe hibridul cu senzori APS-C Z50. Filmeaza in Full HD si dispune de un ecran pivotant.

Kitul vizeaza atat debutantii cat si persoanele carora le place sa realizeze video amator dar si pe cei care sunt deja initiati in arta vloggingului. Dispune deci de hibridul Nikon Z50 dar si de mai multe accesorii.

  • Zoom pancake Nikkor Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR;
  • Un microfon extern Rode VideoMicro;
  • Un bat Rycote Lyre pentru microfon ;
  • Un suport SmallRig pentru mentinerea aparatului ;
  • Un mini-trepied Manfrotto Pixi ;

Kit-ul Z50 vlogger este disponibil la pretul de 1169 de euro incepand cu data de 17 aprilie. Pretul poate parea interesant mai ales ca stim faptul ca, la lansare in octombrie anul trecut, Z50, alaturi de Nikor Z DX 16-50mm era propus la un pret de 1140 euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here