Noul obiectiv HD Pentax-D-FA 50mm F1.4 SDM AW, disponibil la sfarsitul lunii iulie

0
7140

Ricoh a dezvaluit recent noul sau obiectiv HD Pentax-D-FA 50mm F1.4 SDM AW asteptat in magazine la sfarsitul lunii.

Un nou obiectiv Pentax cu deschidere mare si o distanta focala fixa. Pentax a anuntat cu mandrie luna trecuta lansarea acestui nou obiectiv. Sub aceasta denumire exagerat de lunga se ascunde un obiectiv standard cu o dechidere mare si o distanta focala fixa care constituie ultimul model al seriei Star.

Pentax a marturisit faptul ca a conceput optica astfel incat sa ofere performante excelente cu toate carcasele compatibile dar si cu urmatoarea generatie de aparate reflex digitale care vor oferi o calitate a imaginii si peformante superioare comparativ cu modelele existente azi pe piata. Un obiectiv care promite utilizatorului performante excelente pe langa un design superb. Conceput drept primul model al noii generatii de obiective Star, acest aparat ce ofera o distanta focala fixa este ideal pentru aplicatii variate.

In ceea ce priveste conceptia, HD Pentax-D-FA 50mm F1.4 SDM AW primeste tratamentul Aero Bright Coating II, un invelis nanotehnologic dezvoltat de Pentax,bazat pe un film cu un indice de refractie extrem de scazut. Trei elemente din sticla si un element asferic compenseaza in mod eficient aberatiile cromatice si sferice pentru a produce imagini stralucitoare, cu un contrast ridicat, clare, de la un capat la altul. Reducand distorsiunea chiar si de la o distanta de aproximativ 1 metru obiectivul produce imagini clare, fara distorsiuni, de la orice distanta. Sau cel putin asta ne promite.

Evident, AW (All Weather), obliga, acest nou obiectiv, la o structura fiabila si rezistenta la praf si la intemperii. Noul obiectiv va fi disponibil la sfarsitul lunii iulie la un pret destul de piperat, 1999 euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here