O selectie de carti pentru a descoperi fotografia

0
4947

Adori fotografia si iti doresti sa inveti cat mai multe lucruri despre acest domeniu care te intereseaza? Fie ca esti un amator, fie un profesionist sau pur si simplu esti pasionat de poze, poti invata mai multe lucruri din aceste carti dedicate artei fotografiei. Unele din cele mai populare carti despre fotografie sunt scrise de cei mai celebri fotografi din lume. Iata care sunt acestea.

Genesis a lui Sebastiao Salgado.  Este o opera destinata amatorilor sau profesionistilor. Aceasta carte despre fotografie scoate la iveala prin frumusetea sa diferitele fotografii din natura facute peste tot in lume. Cartea are 517 pagini. Prin intermediul acestei opere apartinand lui Sebastiao Salgado pasionatii de fotografie pot descoperi multiplele fatete ale naturii in toata splendoarea sa, departe de modernitatea in care ne aflam si in care traim cu totii. Consultand aceasta carte in alb si in negru vei fi surprins sa afli ca o fotografie te poate face sa calatoresti in diferite locuri ale lumii, sa descoperi frumusetile lumii dar si diferite culturi si oameni din alte tari cu traditia lor.

Opera lui Brassai care povesteste maiestria fotografica a autorului. Cartea scrisa de Gyula Halasz, cunoscut si sub numele de Brassai este o opera care scoate in evidenta frumusetea fotografiei. In cele 368 de pagini ale sale cartea pune in scena diferitele fotografii facute in numeroase locuri din lume pentru a-si pune in valoare maiestria fotografica. Pozele ilustrate in carte au fost facute toate in alb/negru. Nu toate pozele au sens insa in asta consta maiestria lui Brassai. In cele 368 de pagini autorul pune in scena o serie de poze splendide in alb si negru. Poze facute in aer liber, in case, cafenele, pe strada, in baruri, pentru a-si demonstra talentele de fotograf. O carte magnifica despre fotografie de descoperit negresit.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here