Olympus OM-D E-M1 MARK III : E-M1X intr-o cutie compacta

0
3264

Olympus a prezentat recent noul sau OM-D E-M1 MARK III. Principala sa tinta – fotografii profesionisti, demonstrand ca formatul 4/3 ramane in ziua de azi pertinent in fata unor altor modele APS-C in full format.

OM-D E-M1 MARK III de la Olympus reprezinta o veritabila evolutie in raport cu versiunea 2. Reia in mare parte principalele caracteristici ale lui E-M1X, intr-un corp mai compact si mai lejer.

Acelasi senzor, noul procesor Truepic IX. Regasim senzorul micro 4/3 Live MOS de 20,4 mpx care echuipeaza modelul precedent precum si modelul M1X care nu mai trebuie sa isi dovedeasca eficienta. Insa, spre deosebire de cele doua modele citate, OM-D E-M1 MARK III este dotat cu un procesor nou, Truepic IX. Acest procesor vine cu numeroase performante in termeni de stabilitate dar si de autofocus sau video printre altele.

Constructie si ergonomie. Chiar daca cutia lui OM-D E-M1 MARK III este mica (este de altfel mai mic putin si mai ergonomic decat versiunea Mark II) constructia sa ramane adaptata unei utilizari profesionale. Este un aparat extrem de compact si lejer. Dimensiunile sale sunt : 13,41cm X 9,1 cm X 6,9 cm pentru o greutate de 580g, baterie si card de memorie incluse.

Corpul sau reprezinta un aliaj de magneziu care nu este doar rezistent si lejer ci tropicalizarea creata de Olympus ii permite sa fie rezistent la apa, la praf si chiar la temperaturi mergand de la -10 grade la 40 de grade Celsius. Drept urmare, este posibil sa faci poze in natura fara sa iti faci griji de conditiile meteorologice. In ceea ce priveste ergonomia, nu s-au schimbat multe lucruri fata de modelele precedente. In privinta conectivitatii, aparatul beneficiaza de un port USB-C si de Wi-Fi 5Ghz.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here