Trei fotografi de la noi din tara se afla pe lista finalistilor Sony World Photography Awards 2019

0
3213

S-a anuntat lista finalistilor Sony World Photograpy Awards 2019. Odata cu acest anunt putem admira si o serie de fotografii pur si simplu exceptionale din jurul lumii. Toate aceste fotografii finaliste din cadrul competitiilor Youth 2019 si Open se pot vedea pe worldphoto.org/press.

Cei 10 castigatori din categoria Open urmeaza sa fie anuntati pe data de 26 februarie, castigatorii din competitia Youth fiind anuntati putin mai tarziu, pe data de 17 aprilie 2019.

World Photography Organisation a dezvaluit recent fotografiile ce au fost selectate pentru competitiile Youth 2019 si Open din cadrul Sony World Photography Awards 2019. In spatele unora din cele mai spectaculoase fotografii se afla 3 romani. Succesul de care s-au bucurat fotografii nostri este unul remarcabil, in contextul in care editia din 2019 a inregistrat cel mai mare numar de inscrieri, numai putin de 326,997 din 195 de tari.

Lista finalistilor din categoria Open vizeaza o serie de lucrari pur si simplu remarcabile ce au fost selectate din 10 categorii diferite si include trei fotografi de la noi din tara, in doua categorii.

Antonio Gandore a intrat in concurs cu fotografia The Scream in categoria Landscape. Chiar daca peisajul ilustrat este unul impresionant, lacul din imagine a fost, in realitate, otravit din cauza zonei miniere din imediata vecinatate.

Alex Robciuc a fost selectat printre finalisti in categoria Culture cu lucrarea Vasile Oanea, o lucrare care prezinta viata intima a acestuia din urma. Remus Daescu este inclus tot in categoria Culture cu lucrarea sa Mona Lisa, o imagine care surprinde multimea din Louvre, Paris care incearca sa admire cea mai celebra pictura semnata de cunoscutul Leonardo DaVinci.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here