De ce a aparut GoPro Hero 7 Black, in conditiile in care Hero 6 Black era o camera excelenta?

0
5508
gopro-hero-7-black

Noul flagship de la GoPro reuseste sa ii uimeasca pe cei care apreciaza camerele de actiune, in conditiile in care Hero 6 Black nu a dezamagit cu absolut nimic. GoPro Hero 7 Black este, insa, un Hero 6 Black pe steroizi, asa cum deja ii spun foarte multi oameni.

Dotata cu piese excelente si construita extrem de bine, aceasta noua camera de la GoPro are o multime de puncte forte:

  • O stabilizare a imaginii excelenta. Este cea mai buna de pe piata, iar acest lucru este confirmat de absolut toti criticii din domeniu;
  • O imbunatatire considerabila a calitatii audio;
  • Rezistenta la apa la adancimi de peste 10 metri, fara a fi nevoie de o carcasa de protectie;
  • Numeroase accesorii;
  • Live streaming. Este o dotare care pare banala. Aceasta transforma GoPro Hero 7 intr-un dispozitiv ideal pentru vloggeri.

De ce este GoPro Hero 7 Black mai atractiva decat toate camerele GoPro lansate pana in acest moment?

Conform celor de la govideo.ro, camera video GoPro Hero 7 Black se remarca prin detaliile de finete. Chiar daca exista o multime de alte modele atractive, acesta ia partile bune de la fiecare si le inglobeaza intr-o carcasa compacta si rezistenta. Se pare ca sta bine la absolut toate capitolele, incepand cu rezistenta la socuri si terminand cu claritatea imaginilor filmate si fotografiate.

De asemenea, cei de la GoPro au apelat la cateva trucuri pentru a-i face pe iubitorii de actiune sa cumpere aceasta camera, lucru nu tocmai usor in conditiile in care GoPro Hero 6 este un model iubit si foarte stabil:

  • Au creat un concurs prin care cele mai bune prezentari ale modelului pot castiga premii in valoare de pana la 1 milion de dolari. Pentru a face o astfel de prezentare trebuie, in primul rand, sa achizitionezi camera;
  • S-au asigurat de faptul ca Hero7 Black nu este mai scumpa decat Hero 6. Chiar daca este superioara din punct de vedere al dotarilor, Hero7 Black reuseste sa aiba acelasi pret pe care il are in acest moment fratele sau mai batran: aproximativ 400 de lire.
  • S-au focusat pe o noua categorie de potentiali cumparatori. Acest model de camera GoPro este destinat atat categoriilor care deja achizitionau cu incredere produsele brandului, cat si vloggerilor, care pana acum nu aveau la dispozitie posibilitatea de a transmite live. Numarul potentialilor cumparatori a crescut considerabil.

Concluzionand, GoPro Hero 7 este o achizitie care merita din plin cele 400 de lire pe care producatorul le solicita. Este adevarat ca are si cateva puncte care pot fi considerate negative, cum ar fi faptul ca nu este dotat cu o baterie mai mare decat cea montata pe Hero 6, insa partea buna este ca bateria poate sa fie detasata si inlocuita cu usurinta in momentul in care nu mai functioneaza asa cum trebuie, deci tot raul spre bine.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here