Intrati pe Voltech.ro si descoperiti gama de panouri solare ACUM!

0
4488
150l-vt20

O casa moderna este dotata cu ultimele aparaturi care fac viata mai moderna si, desi panourile solare nu sunt electrocasnice, acestea sunt o cale sigura de a produce energie verde care sa nu polueze si care sa fie benefica pe termen lung. Gama de produse de la voltech.ro este una completa, iar clientii pot cerceta in detaliu urmand link-ul: https://www.voltech.ro/panouri-solare-acm/.

Modulele AC sau ACM sunt urmatoarul pas in lumea sistemelor solare deoarece: simplifica si optimizeaza procesul de instalare prin combinarea microinvertorului si a panoului solar intr-un singur produs; prezinta o instalare care utilizeaza module AC ce poate insemna cu 40% mai putin timp pentru instalare fata de un sistem solar conventional.

Cu modulele AC , panoul solar si microinverterul sunt combinate din fabrica unde sunt testate. Acest lucru asigura ca avem un produs functional si de calitate superioara. Prin eliminarea etapei de instalare a conectarii celor doua cabluri ale panoului solar la microinvertor, sansa de probleme electrice este chiar mai redusa. In calitate de instalator, am vazut ca panourile devin inoperabile in timp, din cauza conexiunilor electrice slabe realizate intre panoul solar si microinvertor. Cu modulele AC , potentialul pentru acest tip de problema nu mai este nici macar posibil.

Unele module AC foloseau anterior microinvertoare fixate permanent. Acest lucru a prezentat potentialul pentru probleme de incalzire-racire care ar putea provoca daune panoului. Modulele  AC utilizeaza un ansamblu patentat de fixare care asigura microinverterul pe spatele panoului solar. Atunci cand modulul AC este livrat, microinvertorul este pozitionat la acelasi nivel cu panoul. Instalarea modulului de curent alternativ este finalizata prin simpla tragere a microinvertorului tinut de consola spre exterior pana cand se fixeaza in pozitie. Acest lucru creeaza un decalaj de aproximativ 15 mm sau 5/8 ”intre panoul solar si microinvertor, care asigura capacitatea de racire necesara si ofera siguranta componentelor. In plus,  se asigura ca instalatorii nu pot uita niciodata sa efectueze acest pas de instalare de a trage microinverterul spre exterior, pentru ca, daca o fac, nu vor putea conecta cablul Q la portul de iesire AC pentru microinvertor care conecteaza ACM la restul sistemului solar fotovoltaic.

Deoarece microinvertorul modulului AC este detasabil de panoul solar, acest lucru face ca orice problema de reparatii de service viitoare care implica microinvertor sau panou solar sa fie mult mai usoara, deoarece componentele pot fi separate. Ingineria ACM este o adevarata minune. Daca aveti ocazia, vizualizati oricand un videoclip care arata instalarea completa a unui sistem solar de modul AC de catre instalatorii si ofera o perspectiva excelenta asupra simplitatii si usurintei de instalare oferite de acest produs.

Energia solara este durabila, regenerabila si abundenta. Pe masura ce costul utilizarii solare pentru a produce electricitate scade in fiecare an, multi romani trec din ce in ce mai mult la energie solara. Acum exista peste un milion de instalatii solare in toata tara. Mai jos sunt avantaje suplimentare ale trecerii la energia electrica solara.

Randamentele financiare si facturile lunare mai mici la utilitati sunt stimulente majore pentru a trece la astfelde energie. Economiile exacte pe care le veti vedea cu energia solara depind de urmatoarele:

-Consumul de energie electrica;

-Dimensiunea sistemului de energie solara;

-Indiferent daca achizitionati sau inchiriati sistemul;

-Ore directe de soare zilnic;

-Dimensiunea si unghiul acoperisului;

-Tarifele locale de energie electrica.

Un sistem electric solar ofera o oportunitate pentru oricine doreste sa reduca facturile lunare de utilitati si sa faca o investitie pe termen lung, cu risc redus.

Sistemele solare isi iau energia din soare. Panourile de pe acoperis va ajuta la reducerea emisiilor de carbon si la reducerea dependentei noastre colective de combustibilii fosili. Prin instalarea sistemului solar, nu numai ca va reduceti amprenta de carbon, ci faceti tot posibilul pentru a creste cantitatea de energie regenerabila atunci cand exportati energie din panouri catre retea.

Veti satisface unele dintre nevoile voastre de energie cu energia electrica pe care a generat-o sistemul tau de energie solara. Acest lucru ar trebui sa insemne ca veti plati mai putin pentru puterea pe care o utilizati. Cat de mult economisiti, va depinde de dimensiunea sistemului  solar si de consumul de energie electrica.

Panourile fotovoltaice asigura energie curata – verde. In timpul producerii de energie electrica cu panouri fotovoltaice, nu exista emisii nocive de gaze cu efect de sera, astfel PV solare este ecologica. Energia solara este energie furnizata de natura. Este astfel gratuita si abundenta! Energia solara poate fi pusa la dispozitie aproape oriunde exista lumina soarelui. Energia solara este adecvata in special pentru retelele inteligente de energie cu generare distribuita de energie.

Costul panourilor solare este in prezent in scadere si se asteapta sa continue reducerea pentru urmatorii ani. In consecinta, panourile solare PV au intr-adevar un viitor foarte promitator atat pentru viabilitatea economica, cat si pentru protejarea mediului.

Panourile fotovoltaice, prin fenomenul fotoelectric, produc electricitate intr-un mod direct de generare a energiei electrice.

Costurile de operare si intretinere pentru panourile fotovoltaice sunt considerate a fi scazute, aproape neglijabile, in comparatie cu costurile altor sisteme de energie regenerabila.

Panourile fotovoltaice nu au piese in miscare mecanica, cu exceptia cazurilor de baze mecanice de urmarire solara. In consecinta, acestea au probleme mult mai mici sau necesita o intretinere mai mica decat alte sisteme de energie regenerabila.

Panourile fotovoltaice sunt complet silentioase, nu produc deloc zgomot. In consecinta, acestea sunt o solutie perfecta pentru zonele urbane si pentru aplicatii rezidentiale.

Site-ul voltech.ro este un adevart profesionsit si ofera solutii convenabile, iar produsele sunt de cea mai inalta calitate !

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here