Samsung Galaxy Watch Active 2-ultimele informatii inainte de lansare

0
5916

Anuntul sau oficial se apropie cu pasi repezi, Samsung Galaxy Watch Active 2 se arata din ce in ce mai mult si aflam mai multe lucruri cu privire la acest ceas inteligent care ar putea avea un cadran tactil, Bluetooth 5.0 si sa propuna 4 variante in 2 marimi diferite, cu o versiune 4G si Bluetooth.

Informatiile cu privire la Samsung Galaxy Watch Active 2, viitorul ceas inteligent de la Samsung sunt din ce in ce mai numeroase pe zi ce trece. Lansarea acestuia ar putea avea loc odata cu extrem de asteptatul Samsung Galaxy Note 10, adica pe data de 7 august.

O experienta de utilizator imbunatatita.  Pentru aceasta noua versiune, SamMobile, o sursa mai degraba fiabila cand vine vorba despre produsele constructorului coreean, afirma ca acest ceas va profita de Bluetooth 5.0. Insa una din cele mai interesante dezvaluite oferite de SamMobile este acela ca ceasul va beneficia de un ecran tactil.

Patru variante. In ceea ce priveste dimensiunile, ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 urmeaza sa aiba doua: una de 40 si alta de 44 mm. Acestea vor cantari 31 si 36 de grame si vor beneficia de un ecran Super AMOLED de 1,2 si 1,4 inchi, cu o rezolutie de 360X260 de pixeli. Procesorul ar trebui sa fie acelasi ca si in cazul primului ceas Samsung Galaxy Watch Active, adica un Exynos 9110. Insa vor exista in egala masura si doua versiuni in doua marimi pentru Samsung Galaxy Watch Active 2 – o declinare Bluetooth cu 4 GB memorie interna si 768 GB memorie vie si o alta, compatibila 4G, tot cu 4 GB memorie interna insa cu 1,5 GB memorie vie de data aceasta.

Aceste ceasuri vor fi dezvaluite curand, pe data de 7 august, odata cu Samsung Galaxy Note 10.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here