Samsung lanseaza primul smartphone 5G din lume

0
2142

Coreea de Sud nu se multumeste doar cu titlul de tara care a lansat pentru prima data reteaua 5G in lume. Una din celebrele sale firme, Samsung, logic, a lansat vineri, 5 aprilie, primul telefon care este compatibil cu noua norma de retea din lume- este vorba despre Galaxy S10 5G.

Nu e deci de mirare ca dupa ce Coreea de Sud a lansat reteaua sa 5G, Samsung lanseaza primul telefon smartphone 5G de pe planeta. Noul telefon va fi disponibil la pretul de 1,30 de milioane de woni, adica in jur de 1090 de euro.

Cu aceasta ocazie, cei trei operatori sud-coreeni, SK Telekom, KT si LG Uplus, au organizat diverse evenimente la Seoul. In program- diverse reprezentari sau demonstratii tehnologice, care au asteptat aparitia noilor retele, pentru a ptea sa se dezvolte din plin, precum realitatea virtuala.

Peste tot, o multime de clienti si-au exprimat entuziasmul, mai ales in ceea ce priveste posibilitatea de a putea viziona in direct videoclipuri sportive sau alte cursuri magistrale.

De exemplu, Shim Ji-hye, de 38 de ani a declarat ca se uita foarte mult la o multime de videoclipuri, la cursuri sau la filme. Iar dezvoltarea unui telefon 5G care a permis accelerarea debitului, il va ajuta sa isi gestioneze mai bine timpul.

Un alt client a declarat de asemenea, ca de abia asteapta sa descopere noile continuturi ale realitatii virtuale si aplicatiile sale, in ceea ce priveste jocurile sau chiar si intalnirile on line.

Reteaua 5G va permite utilizatorilor sai sa profite din plin de realitatea virtuala, in timp real, fara nicio intarziere. Se va putea profita astfel de o mai buna rezolutie la o viteza accelerata.

Dar se pare ca LG, concurent Samsung, va lansa un alt smarthpne 5G, V50s, tot in luna aprilie cel mai probabil.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here