Care este cea mai mincinoasa zodie?

0
6834

Este partenerul tau de viata nascut in cea mai mincinoasa zodie? Este cea mai buna prietena a ta persoana cu mai multe fete? Suntem constienti de faptul ca minciuna nu este o calitate. putem avea incredere intr-o persoana care nu spune adevarul? Atunci cand este vorba de partenerul de viata, de prieteni sau de membrii familiei poate fi o problema.

Care sunt cele mai mincinoase zodii?

Cu totii mintim. Fie pentru a evita o anumita problema sau pur si simplu pentru ca este o dependenta de care ne este greu sa scapam.

Varsatorul

Varsatorii nu mint pentru a-i rani pe ceilalti sau pentru a obtine ceea ce isi doresc. In majoritatea din cazuri, minciunile lor nu sunt destinate pentru a provoca pagube importante celorlalti. In majoritatea din cazuri, Varsatorii mint pentru a mentine armonia si pentru a evita sa ii raneasca pe ceilalti.

Racul

Este Racul cea mai mincinoasa zodie? Da, Racul este un mincinos priceput insa, spre deosebire de alte zodii, nu isi foloseste talentele de mincinos pentru a-i rani pe ceilalti sau pentru a-si atinge obiectivele. Si prietenii Racului adora sa fie mintiti de Rac. Chiar daca figureaza pe lista celor mai mincinoase zodii, minciunile lor inofensive.

Balanta

Balanta este fermecatoare si manipulatoare cee ace face din ea o mare mincinoasa. Persoanele nascute sub aceasta zodie mint ca sa fie mai cool, ca sa scape de probleme, pentru a obtie un loc de munca, sa isi atinga obiectivele sau pentru a se distra. Pe scurt, Balanta minte cam tot timpul. Ceea ce ar putea sa ii aduca premiul pentru cea mai mincinoasa zodie.

Scorpionul este marele castigator

Atunci cand vine vorba de minciuni, Scorpionul este in capul listei. Insa suprinde pe cineva acest lucru? Scorpionul minte cu o naturalete incredibila. La un moment dat le este greu sa distinga realitatea de fictiune…

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here