Care sunt tendintele astrologice pentru anul urmator?

0
1836

Anul 2020, cu un an cu Jupiter in Capricorn, va fi un an facut pentru a construi si de a face din timp un aliat de pret.

Asta inseamna ca cei din semnul Capricorn vor avea toate sansele de partea lor. Dar si pentru cei doi prieteni ai sai, semne de Pamant, Taurul si Fecioara.

In noul an va trebui sa meditam mai mult, sa ne concentram si sa ne punem la lucru. Cei care sunt mai nerabdatori trebuie sa stie ca incepand cu luna iulie, cu Marte in Berbec, lucrurile se accelereaza putin. Totul reporrneste deci si acest lucru este favorabil mai ales pentru semnele de Foc, Berbec, Sagetator si Leu!

Si mai apoi, daca vrei sa fiti intelesi, datorita trecerii prelungite a planetei Mercur in cele trei semne de apa- Pesti, Rac, Scorpion, vei avea tot interesul sa apelezi mai mult la sensibilitate in tot ce faci. Trebuie deci sa incerci sa fii mai intuitiv, sa ii asculti pe cei din jur si Universul, in acelasi timp!

De altfel, Neptun isi continua cursa sa inspre semnul Pestilor, un lucru ce ne va accentua cel de-al sasele simt.

In acest an 2020, datorita lui Uranus, ne vom confrunta si cu o multime de lucruri neprevazute. Iar cei care incearca sa controleze totul, vor avea de suferit. Cele patru semne fixe- Taur, Scorpion, Varsator si Leu sunt si ele vizate in acest caz. Deci trebuie sa faci mai mult loc in viata ta neprevazutului.

O alta stire a anului- planeta Saturn isi va face intrarea timp de 2 ani in semnul carismatic al Varsatoruluoi. Iar in primavara, o alta veste buna- Venus ne va aduce mai multa lejeritate si va fi binevenita in ceea ce priveste sentimentele. Semnele privilegiate- Varsator, Gemeni, Balanta.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here