Cinci semne zodiacale care vor razbuna pe fostii lor

0
25755

Daca ai indraznit sa parasesti un Scorpion atunci ar trebui sa fii speriat. Poate chiar ar trebui sa iti schimbi numele si sa te muti intr-o alta tara, deoarece un Scorpion se va razbuna cu siguranta si o sa ii faca placere.

Ei pot fi suparati pentru totdeauna. Deci, chiar daca crezi ca sunteti in regula, nu. Ei pot astepta atata timp cat au nevoie sa se razbune.

Ei isi planifica razbunarea in regula! Nu va fi nimic violent cum ar fi sa arunce cu lucruri sau sa dea foc masinii tale. Berbecul este mult mai inteligent de atat.

Te va umili public, te va urmari sa te faca de ras si iti va rade in fata. Pur si simplu se vor bucura de suferinta ta si o vor compara cu ceea ce au trecut atunci cand l-ai parasit.
In natura, sunt ceva mai sensibili si, daca lucrurile dintre voi doi nu se termina bine, cu siguranta o sa il ranesi. Si odata ce i-ai ranit, trebuie sa fii foarte atent.

Pot parea pasnici si inofensivi, dar se intampla multe sub suprafata despre care nu ai idee. Asadar, s-ar putea sa te trezesti intr-o dimineata, la cativa ani dupa ce v-ati despartit de un Peste, realizand ca Pestii sunt vina ca esti singur si nu ai nicio slujba sau nimeni la care sa te adresezi.
Taurul este destul de infricosator chiar si fara sa il enerveze cineva. Pur si simplu refuza sa dea inapoi, chiar daca nu este foarte siguri ca are dreptate.

Asadar, imagineaza-ti cand il parasesti si se simte ranit? Pur si simplu te vor bantui si iti vor jura ca vor ajunge chiar cu tine si nu vor renunta pana nu vor crede ca ai suferit suficient.
Nu este uspr sa decodezi o Fecioara, este foarte misterioasa si isi poate tine sentimentele ascunse. Nu vei stii niciodata cum stai cu ele. S-ar putea sa crezi ca te iubesc, iar intr-un minut sa realizezi ca te urasc.

Daca le ranesti vor actiona pasiv-agresiv cu tine. Vor intra in capul tau, si nu te vor lasa pana ce nu ai innebunit. Sunt foarte atente la detalii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here