Cum se comporta barbatul Balanta in relatia de iubire?

0
11985

Barbatul Balanta adora sa fie iubit, sa fie mangaiat si dezmierdat. Are tendinta sa se arunce intr-o relatie amoroasa fara sa gandeasca prea mult. Atunci cand isi gaseste sufletul pereche atat de asteptat, intreaga sa existenta sufera modificari. Barbatul Balanta nu ese genul care neglijeaza o relatie de iubire din momentul in care aceasta debuteaza. Stie sa intretina iubirea si flacara, la fel ca in fiecare zi.

Iubire si pasiune cu barbatul Balanta

Intalnirea cu un barbat Balanta este intotdeauna o experienta placuta deoarece nativii din aceasta zodie sunt o excelenta companie, stiu sa isi asculte partenera de viata, sa fie atenti la dorintele si nevoile sale. Farmecul sau este de-a dreptul incredibil. Fidel, stie sa ii arata partenerei de viata ca este unica, ca in ochii lui este o adevarata comoara. Barbatul Balanta asteapta de la partenera de viata sa fie pregatita sa isi petreaca tot restul vietii cu el.

Barbatul Balanta este atras de femei si femeile sunt atrase de el insa acest lucru nu inseamna ca este un afemeiat. Unele semne astrologice sunt perfect compatibile cu Balanta: Balanta (totul merge de minune intr-un cuplu Balanta-Balanta), femeia Gemeni si femeia Sagetator.

Atentie ,intre femeia Capricorn si barbatul Balanta compatibilitatea este mai complicata deoarece femeia Capricorn este cunoscuta drept o persoana mai rece.

Sexualitatea barbatului Balanta

Barbatul Balanta este un mare idealist, un veritabil seducator. Energia sa sexuala il transforma intr-un amant deosebit de atent cu partenera sa de viata. Este un partener care isi intelege deplin iubita, o respecta, o iubeste si o alinta. Un barbat Balanta este axat pe relatia sa, face in asa fel incat sa transforme fiecare intalnire intr-o experienta romantica, memorabila. Este un barbat care pune pe primul loc nevoile partenerei sale, este deschis la tot ce o face pe partenera sa fericita si este un partener rabdator.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here