De ce Gemeni nu este deloc un semn astrologic iubit?

0
4182

Semnul astrologic al Gemenilor este cel mai adesea victima unei proaste reputatii. Asta deoarece este perceput drept un semn mincinos si manipulator, cel mai adesea cu doua fete.

Problema este ca acest semn are o proasta reputatie pur si simplu pentru ca nu este inteles asa cum trebuie. Doar atat.

Pentru foarte multe persoane interesate de astrologie, nativii din zodia Gemeni sunt cel mai adesea… surse de probleme. Nativii acestei zodii, nascuti intre 21 mai si 21 iunie se pare ca au toate defectele din lume, sau aproape toate…

Sunt cel mai adesea, cei mai dezordonati- sunt colerici, sunt nestapaniti, vanitosi, mincinosi, seducatori, excesivi si disimulatori.

Si printre defectele ce se pot cita cel mai adesea, este urmatorul- sunt instabili. Le vine deci greu sa se stabilizeze, mai ales in ceea ce priveste relatiile lor. Pentru ei, iarba este mult mai verde altundeva sau strugurii lor sunt mai acri.

Si foarte multe persoane nu le dau credit si nu au deloc incredere in ei. In plus, nu le vine deloc greu sa se strecoare in pielea mai multor personaje- Gemenii sunt cel mai adesea, excelenti comedieni. Si este la fel de adevarat, ca sunt uneori cam mincinosi.
In domeniul prieteniei sau al iubirii, Gemenii sunt semne de care lumea tinde sa se tina deoparte. Deoarece spun despre ei ca sunt duali si perfizi.

Calitatile semnului astrologic Gemeni.

Aceasta neincredere pentru cei din semnul Gemeni vine cel mai adesea din cauza faptului ca Mercur, de care depinde acest semn, este zeul violentei si al razboiului si Hermes este zeul iluziilor la Greci. In plus, Gemenii sunt un semn al dualitatii in care iti vine greu sa ai incredere.

Dar, este pur si simplu un semn al aerului, caruia ii vine greu sa se fixeze. Este un semn foarte volatil si foarte curios, care adora sa invete lucrurile noi si care este fara doar si poate, cel mai sociabil semn.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here