Horoscop februarie 2021

0
4641

Descopera in cele ce urmeaza care vor fi semnele astrologice favorizate de catre astre si cele care vor avea parte doar de ghinioane.

Esti curios sa vezi ce iti rezerva astrele pentru luna februarie a acestui an?

Semne astrologice norocoase – Taur, Scorpion si Pesti

Mercur isi disperseaza efectele in flux continuu. O sansa pentru finantele Taurului, un semn astrologic care se pricepe sa negocieze. Scorpionul va reusi sa isi puna toate ideile in aplicare, spre marea sa bucurie. Gaseste mijloacele potrivite pentru a face acest lucru. Pestele este pe repede inainte. Sub actiunea lui Mercur, apoi a lui Marte (dupa 17 februarie), activitatile sale sunt deosebit de fructuoase.

Semne astrologice ghinioniste – Berbec, Balanta si Fecioara

Venus il obliga pe Berbec sa aiba indoieli cu privire la propriile sale actiuni si alegeri. Trebuie sa gaseasca solutiile potrivite pentru a evita solutiile alambicate. Un lucru absolut necesar. Balanta are doar de pierdut in luna februarie a acestui an, nu reuseste sa ia decizii, se simte pierduta. Deoarece ezita foarte mult inainte de a lua decizia finala, poate rata anumite oportunitati. Mai ales in domeniul sentimental. Mercur lanseaza numeroase provocari pentru Fecioara. Favorabil pentru alte semne astrologice insa destabilizant pentru Fecioara…

Vedeta lunii februarie va fi Varsatorul deoarece este tranzitata de un numar mare de planete: Saturn, Jupiter, Mercur si Soare (pana pe data de 18 februarie) si de Venus (intre 1-25 februarie). Uranus se va infrunta in aceasta perioada cu Saturn si efectele se resimt asupra semnelor astrologice in perioada 6-17 februarie.

Daca semnele astrologice nu decid sa faca unele schimbari de bunavoie risca ca acesata schimbare sa ii ia prin surprindere, sa vina peste ei intr-un mod neasteptat, violent, socant chiar. Dorinta de libertate si de independenta a astrelor este insotita de catre constiinta necesitatii de a actiona cu deosebita responsabilitate si grija.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here