Horoscopul lunii iunie

0
2652

Prima luna de vara vine cu o serie de aspecte astrale si evenimente puternic incarcate energetic. Se pare ca a doua jumatate a lunii iunie este cea mai intensa din acest punct de vedere deoarece vine cu o multime de schimbari aduse de Mercur, Marte si Venus insa si cu o configuratie deosebit de potenta in termen energetic. Haideti sa urmarim pe larg oferta astrologica a lunii iunie.

Venus in retrograd, careu Marte si Neptuun ceea ce se traduce prin necunoscute, neintelegeri si deziluzii.  In cursul zilei de 2 iunie se va simti influenta aspectului tensionat de careu existent intre Venus si retrograda din Gemeni si Marte din Pesti. Cu alte cuvinte, ne asteapta o perioada destul de confuza la inceput de luna care se va reitera la mijlocul lunii atunci cand Soarele va forma un careu cu Marte pe aceleasi semne.

Marte conjunct Neptun. Energiile sunt impartasite. In cursul zilei de 13 iunie se va perfecta conjuctia lui Marte cu Neptun in Pesti, semn ca la mijlocul lunii iunie vom fi extrem de entuziasti. Insa, este foarte posibil ca Neptun sa ne stirbeasca din curajul acesta de a ne arunca in necunoscut si de a prelua initiativa.

Mercur va incepe sa retrogradeze prin Rac. Incepand cu data de 18 iunie, Mercur incepe sa retrogradeze prin semnul Racului, ceea ce ar putea accentua nu doar starile de introspectie in care intram de cele mai multe ori in timpul tranzitului sau dar si episoadeele de timiditate. Ar trebui sa incercam sa fim putin mai selectivi cu subiectele si cu persoanele carora le oferim atentia noastra. Exista riscul sa absorbim din energia exterioara a celor din jur.

Pana pe data de 20 iunie Soarele va tranzita Gemenii  atunci cand poposeste in Rac. Pluto va retrograda prin Capricorn pe toate durata lunii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here