Semnificația numeorologică a anului 2018: Anul răbdării. Ce ne așteaptă în acest an

0
5621

Înțelegând misterele numerelor tale personale și modul în care interacționează cu vibrațiile din 2018, poți să te adaptezi și să înflorești în acest an. Aflați ce arată cifrele personale și cum puteți face anul acesta unul cât mai bun!

Anul 2018 marchează începutul unei noi direcții. 2+0+0+1+8= 11. Unsprezece este un număr spiritual semnificativ și a fost un factor în multe evenimente mondiale. Acest al unsprezecelea an va aduce un nou sentiment de toleranță în întreaga lume, deoarece schimbarea și inovația devin imposibil de oprit sau ignorat! Așadar, luați măsuri pentru obiectivele și visele dumneavoastră în acest an – nu mai este timp pentru a face acest lucru!

2018 – anul în care dobândiți stăpânire asupra vieții voastre și înțelegeți cadrul subtil al Universului! Numerologia vă poate oferi o perspectivă asupra relațiilor complicate și nevăzute dintre toate lucrurile din lume.

Există numere care vă luminează anul personal și ciclurile anuale și vă indică și destinul, motivația și expresia interioară. Acestea pot dezvălui multe despre caracterul, potențialul, dorințele și posibilele acțiuni. Acestea vă vor ajuta să vă concentrați pe punctele forte, să vă identificați obstacolele și să formulați un plan de joc. Veți putea obține claritate cu privire la trecut, situația actuală și drumul care pe care trebuie să pășiți în continuare.

Cunoașterea numerologiei vă poate îmbunătăți viața în multe feluri. Interacțiunile personale, afacerile comerciale și problemele de carieră și financiară pot fi îmbunătățite dacă aveți cunoștințe despre influențele care stau la baza și care sunt descrise prin număr.

Numerele de bază pot fi derivate din multe aspecte ale vieții. Adresa ta, data nașterii și numele sunt toate exemple de date personale cheie care pot fi corelate și reduse pentru a dezvălui informații detaliate despre dumneavoastră.

În 2018, fiți răbdător și mirosiți cafeaua. Relaxați-vă, cooperați și așteptați cu răbdare să se întâmple progresul. Nu este momentul să folosim forța și agresiunea sau să începem noi proiecte. Joacă pacea cu prietenii, familia și colegii, iar tu vei fi cea mai valoroasă persoană din jur. Succesul va veni din atenția acordată detaliilor mici.

2018 în Numerologie: ANUL ÎN CARE TREBUIE SĂ VĂ ÎNARMAȚI CU RĂBDARE

Pentru a obține rezultatele pentru anul 2018, este necesar să avem o înțelegere de bază a utilizării unor practici precum sinceritatea, loialitatea și accesibilitatea. De-a lungul acestui an, un sentiment de a fi în locul potrivit este un indicator. Observați mai întâi dacă vă simțiți “potrivit” cu locul în care investiți sinele dvs. creativ / sexual.

În 2018 avem 12 luni pentru a ne concentra asupra plăcerii și a entuziasmului care se manifestă în timp ce ne exprimăm conducerea creativă / sexuală într-un mod cât mai sănătos posibil.

Având curajul de a avea încredere în capacitatea noastră de a face ceea ce ne place și de a avea o relație cu cine iubim în timp ce facem destui bani pentru a înflori, cu siguranță se poate simți ca și cum ați merge pe marginea prăpastiei.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here