Zodiile care vor suferi cele mai multe schimbari in 2024

0
5202

Schimbarea face parte din ciclul vietii. Ca si anotimpurile, totul are un inceput, un mijloc si un sfarsit. Viata nu este niciodata statica, niciodata stabila. A sti ca totul este efemer, ca nimic in natura nu ramane neschimbat, este cheia pentru a trai in pace si liniste. Vezi care sunt semnele astrologice care vor cunoaste cele mai multe schimbari in 2024!

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) abordeaza in general schimbarile cu mai multa seninatate, deoarece dau dovada de initiativa si entuziasm pentru noi inceputuri. Pentru semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti), schimbarea este esentiala. Aceste semne sunt foarte flexibile, adaptabile si au nevoie de schimbare pentru a se simti stimulate.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) sunt cele mai rezistente, stabile si ferme. Schimbarile sunt dificile pentru ei, deoarece le ia timp sa se adapteze la situatii noi, mai ales atunci cand acestea apar brusc.

Care sunt zodiile care vor suferi cele mai multe schimbari in 2024?

Berbec

Berbecii sunt impulsivi si intotdeauna gata sa incerce lucruri noi, sa actioneze si sa intreprinda activitati. Anul acesta, imediat dupa ce Soarele intra in Berbec si incepe Anul Nou astrologic, vei experimenta miscarea cu eclipsa de Luna in semnul tau opus, Balanta, iar in aprilie cu eclipsa de Soare in Berbec.

Fii insa constient de faptul ca in iunie si iulie, cand Marte, planeta care guverneaza Berbecul, se afla in Taur, este posibil sa intampini obstacole. In iunie, Marte se va afla in cuadratura cu Pluton si va trebui sa eviti atitudinile violente. In iulie, intalnirea dintre Marte si Uranus ar putea duce la o despartire.

In noiembrie, vei fi si mai hotarata sa urmezi cai noi, cand Marte intra in Leu. Dar nu te grabi prea tare, pentru ca anumite planuri vor trebui revizuite la sfarsitul anului.

Balanta

Balantele cauta dreptatea, echilibrul si armonia si sunt intotdeauna gata sa ii ajute pe cei care au nevoie. Insa, in acest an, trebuie sa invete cum sa gestioneze situatiile conflictuale, mai ales in relatii. Eclipsa de Luna din martie in semnul Balantei va sublinia schimbarile pe care trebuie sa le faci. Ti-ai facut prea multe griji in legatura cu opiniile altora?

In aprilie, Venus in Berbec iti poate accentua nelinistea, iar Mercur retrograd in Berbec in conjunctie cu Venus, planeta care guverneaza Balanta, te va indemna sa vorbesti despre chestiuni care te fac sa te simti inconfortabil. Aceasta schimbare de atitudine te poate ajuta sa iti modifici relatiile cu ceilalti.

In septembrie, cand Pluton va reveni in semnul Capricornului, vei simti si mai multa presiune pentru a face schimbari si, din nou, relatiile vor fi in joc. Venus in Balanta in cuadratura cu Pluton ar putea sa te indeparteze de cei dragi.

Eclipsa de Soare din Balanta din octombrie te va ghida pe noi drumuri, cu unele tensiuni, deoarece trebuie sa parasesti situatii si persoane care nu mai vibreaza la acelasi nivel cu tine.

Varsator

In ianuarie, Pluton reintra in Varsator si va petrece cea mai mare parte a anului in acest semn. Desi Varsatorii iubesc noutatea si privirea spre viitor, nu sunt foarte flexibili cand vine vorba de opinii si gusturi diferite de ale lor. Nici nu accepta cu usurinta schimbarile, mai ales daca acestea nu merg in directia obiectivelor lor.

Pluto in Varsator iti poate aduce mult disconfort si schimbari profunde. Sfarsitul unor cicluri, schimbari de convingeri, pierderi si evenimente externe pot modifica anumite planuri si directii. Aceasta este o perioada de criza, dar crizele aduc si oportunitati.

Uranus, guvernatorul Varsatorului, care se afla inca in semnul Taurului, semnaleaza, de asemenea, ca va trebui sa iei pauze, sa te schimbi si sa te adaptezi la situatii noi. Luna februarie poate fi deosebit de tensionata, cu Soarele in cuadratura cu Uranus, care te impinge sa te misti.

Tot in februarie, Mercur, Venus si Marte vor fi in conjunctie cu Pluton in Varsator, ceea ce poate ingreuna comunicarea si relatiile. Profita de acest moment pentru a intelege si a face pasi care te-ar putea duce la descoperiri incredibile.

Sursa:  https://www.wemystic.fr/signes-astrologiques-avec-plus-changements/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here