Accident pe Autostrada Soarelui cu 7 masini implicate

0
3570

In urma unui accident petrecut pe Autostrada Soarelui traficul rutier pe austistrada A2 Bucuresti- Constanta a fost deviat pe kilometrul 34, pe sensul de mers spre litoral, pana la kilometrul 105. In acest accident au fost implicate 7 masini.

Pe sensul spre litoral al Autostrazii Soarelui, la kilometrul 34, in localitatea Fundulea, s-a petrecut un accident in care au fost implicate numai putin de 7 autoturisme. Momentan se fac cercetari pentru a se stabili cauza producerii acestui accident.

In urma accidentului a fost ranita o singura persoana.

Centrul INFOTRAFIC din  cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza cetatenii ca, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti – Constansa, a fost deviat de la kilometrul 34 (localitatea Fundulea) pe DN3A pana la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintra pe A2.

Politistii mai precizeaza ca valorile de trafic sunt mai mult decat intense pe sensul catre litoral in aceasta perioada, iar pe anumite tronsoane rutiere se circula in coloana, bara la bara.

Tot luni dimineata, un sofer a murit pe A2 dupa ce masina sa a luat foc.

Traficul se desfasoara pe banda numarul doi si este dirijat de politisti.

Este al doilea accident care are loc luni dimineata pe A2 intr-un interval destul de scurt. Tot pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, la kilometrul 77, in localitatea Dor Marunt, un autoturism a luat foc, in urma evenimentului nefericit soferul a decedat. Politistii fac cercetari pentru stabilirea cauzei.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here