Alienware si-a redesenat desktopul Aurora si este disponibil acum incepand de la 969 USD

0
3009

Istoric, a fost destul de usor sa diferentiezi un PC de jocuri Alienware de orice alta marca. Ei bine, Aurora, recent remodelata, continua aceasta traditie, cu toate ca nu arata ca niciun Alienware anterior care a aparut inainte.

Noul aspect este ceea ce Alienware isi numeste designul industrial „Legend”, ca parte a „identitatii designului nou” pe care compania vrea sa obtina. Pentru globurile oculare ale Alienware, este o „pornire indrazneata” atat de aspectul precedent, cat si de „marea de similitudini din industrie”.

„Nascut din etosul inovatiei intentionate, noul design industrial al companiei Alienware a fost premiat pentru ingineria de baza care imbina inovatiile de design si cuplul de inalta performanta”, explica compania.

Pana acum am vazut doar imagini si imagini de presa, dar pe baza acestora, banuiesc ca oamenii o vor indragi sau vor uri, cu putin spatiu intre ele.

Estetic deoparte, noul sasiu se preteaza la o constructie mai compacta decat Aurora anterioara. Conform Alienware, fluxul de aer este mai eficient si in ultimul model Aurora, cu mai putine obstructii, ceea ce duce la o reducere a temperaturii de pana la 8% la ferestrele regulatorului de tensiune.

Alienware ofera, de asemenea, optiuni de actualizare fara instrumente pentru unele parti. Mai exact, placa grafica, stocarea si bineinteles memoria.

Pretul incepe de la 969,99 USD, este destul de accesibil. Aceasta configuratie include:
Intel Core i5-9400
8GB HyperX Fury DDR4-2666 RAM
GPU GeForce GTX 1650
Hard disk de 1 TB (7200 RPM)
Windows 10

Nu este un set extrem de interesant de componente, desi sunt disponibile optiuni finale mai mari (la un pret mai mare, in mod normal). Aurora poate fi configurat cu pana la un procesor Core i9-9900K, pana la un GeForce RTX 2080 Ti, pana la 64 GB RAM si pana la 2 TB de stocare SSM NVMe, asociat cu un HDD de 2TB.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here