Apple MacBook Air 2022: un design inspirat din MacBook Pro si iMac M1

0
4284

Urmatorul MacBook Air este deja pe buzele tuturor. Designul sau este inspirat din unele specificatii ale noului MacBook Pro si iMac M1 insa nu numai.

Noile MacBook Pro oferite de Apple sunt impresionante insa unele sunt rezervate profesionistilor. Pentru publicul larg, va trebui sa asteptam o alta gama MacBook Air, vanduta la un pret rezonabil. De mai multe luni, noul MacBook Air este un nume pe buzele tuturor. De mentionat este faptul ca MacBook Air M1, primul care foloseste un procesor Apple Silicon reia aceeasi carcasa a generatiei precedente, bazate pe Intel. Drept urmare, ne asteptam la o schimbare de proportii pentru urmatoarea generatie.

Culori, carcasa si conectivitate USB-C

Noul MacBook Air 2022 ar trebui sa ofere mai multe schimbari, vazute deja pe MacBook Pro si iMac M1. Vorbim astfel despre un design similar cu cel al noului MacBook Pro, cu o carcasa mai degraba fina, fara ventialtie deoarece aparatul va fi mai putin puternic si va avea un ecran cu margini mai subtiri, poate va avea si un breton, inca nu se stie cu exactitate.

La fel ca si pentru iMac, este posibil sa alegi intre mai multe culori interesante. MacBook Pro ne propune doua culori: un gri deschis si un gri mai inchis. Aici vorbim de culori mai variate. Odata cu iMac, Apple ne propune culori precum albastru, verde, roz,, argintiu, galben, portocaliu sau mov.

MacBook Air va pastra doar un port USB-C, fara portul HDMI. Va fi primul laptop care va beneficia de un procesor Apple M2.

Lansarea va fi undeva pe la jumatatea verii anului 2022. Alte zvonuri sustin ca abia la sfarsitul anului 2022 va fi lansat acest model. Apple si-ar dori sa il lanseze in primavara insa din cauza problemelor cu componentele electrice acest lucru este destul de dificil.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here