Four Seasons, o tastatura mai speciala

0
9588

Daca ai opta pentru ceva mai special la birou? Daca ai opta pentru originalitate? Acest lucru isi propune sa faca marca Lofree cu tastatura sa « masina de scris » fara fir, Four Seasons. Lofree spera sa reuseasca sa seduca cu ajutorul acestui dispozitiv nostalgicii in special si cei aflati in cautare de produse originale. Care este particularitatea acestei tastaturi Four Season ? Designul, bineinteles.

Four Seasons, tastatura lui Gutenberg ? Efectiv, in spatele acestui design minimalist si tastelor rotunde marca a vrut, inainte de toate, sa se impuna prin originalitate. Cei care isi amintesc de masinile de scris vechi vor recunoaste cu siguranta imediat stilul, forma tastelor.

Four Seasons este o tastatura Mac mecanica fara fir retro, colorata inspirata din masinile de scris clasice de pe vremuri. De altfel, conform constructorului, aceasta tastatura mecanica faciliteaza tastatul si il face mai agreabil. Tastaura este dotata cu « intrerupatoare albastre » Gateron care necesita o presiune mai lejera pentru a actiona interupatorul si pentru a reduce riscul de a dezvolta microtraumatisme repetate.

Dupa cum am spus mai sus, tastatura Four Seasons poate fi folosita cu fir sau prin intermediul unei conexiuni Bluetooth. De altfel, tastatura este propusa in trei variante de culori care sunt in concordanta cu anotimpurile : Autumn Grey, Aestival Blue, vernal White. Cele trei culori alese pentru tastatura Four Seasons fac referire la diferitele anotimpuri ale anului. Aceasta tastatura va fi comercializata la un pret de 134 de euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here