G Suite for Education sau cand Google se ocupa de evaluari

0
8568

G Suite for Education se imbogateste cu o serie de functionalitati noi pentru a atrage piata invatamantului deoarece are un rival destul de puternic pe piata, pe Microsoft. Google este pe cale sa dezvaluie un update pentru G Suite for Education in incercarea de a depasi eternul concurent Microsoft pe piata speficica a invatamantului.

Printre noutatile aduse de acest update se remarca Rubrici. Cu aceasta noua functie, profesorii au posibilitatea de a crea rubrici care le vor servi drept ajutor pentru notarea elevilor si studentilor.

Fiecare rubrica in parte poate fi legata de un nivel de competenta pe care elevul sau studentul trebuie sa o indeplineasca. Profesorul ar trebui sa aiba un acces facil la evaluarile competentelor elevilor sai prin intermediul acestui sistem.

Gradebook permite sincronizarea notelor. O noua functionalitate beta permite in egala masura profesorilor sincronizarea notelor elevilor cu sistemul de informatie scolara. Un lucru practic pentru a evita recopierea datelor si aparitia erorilor.

Sa ne amitim faptul ca aplicatiile G Suite for Education sunt concepute esential pentru a fi folosite pe un Chromebook.

De aceea Google tocmai a regrupat numeroasele aplicatii si unelte pedagogice disponibile intr-un nou Chromebook App Hub.

Prin intermediul G Suite for Education profesorul poate utiliza o serie de instrumente digitale gratuite pentru invatarea mixta asta deoarece pachetul G Suite Education include o serie de aplicatii destinate comunicarii, colaborarii si stocarii de date accesibile atta la scoala cat si acasa.

In plus, profesorul poate crea fise de lucru pentru elevii sai si planuri de lectii interactive (Google Classroom, Google Docs, Google Forms, Google Sheets, Google Slides s.a.m.d.), poate sa creeze teme si teste, sa colecteze temele si sa efectueze evaluari online prin intermediul Google Classroom, Google Docs, Google Forms, Google Sheets, Google Slides.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here