HP Elite Dragonfly, un notebook echipat cu 5G

0
3672

Daca Lenovo a facut furori in cadrul evenimentului CES prezentand un notebook dotat cu tehnologia 5G, acum este randul lui HP cu HP Elite Dragonfly sa faca furori. Un PC convertibil compact si ultra lejer.

Daca te gandeai ca universul notebook-urilor este mort, nici vorba de asa ceva. In timp ce unii sustineau ca tabletele si smartphone-urile urmeaza sa depaseasca notebook-urile, cativa ani mai tarziu, piata pare sa dea semne de revenire.

HP Elite Dragonfly, o noua era in lumea notebook-urilor. Initul sa va amintim faptul ca HP este departe de a fi novice in universul notebook-urilor. Rar intalnim mari companii al caror angajati sa nu fie dotati cu un notebook HP. De data aceasta, cu HP Dragonfly marca se adreseaza celor mai nomazi dintre noi. Porpune un laptop portabil de tip ultrabook de marime mica si ultra lejer. De altfel, acest computer este extrem de dotat in materie de conectivitate. Pe langa Bluetooth si Wi-Fi, acest model este dotat in egala masura cu un procesor Qualcomm 5G. Qualcomm isi pastreaza pozitia dominanta pe piata PC-urilor cu conectivitate LTE, datorita carora utilizatorii vor beneficia de debituri ultra rapide insituatie de mobilitate.

Acest notebook mai beneficiaza de o tehnologie de localizare a aparatelor. Astfel, in caz de furt sau pierdere, acesta va fi mai usor de reuperat. Ecranul este dotat cu tehnologia de varf HP Sure View Reflect care permite munca in cea mai mare discretie. Astfel, modul Confidentialitate protejeaza imediat ecranul de privirile indiscrete afisand un filtru distinctiv de culoarea cupru. De mentionat este faptul ca HP a ales sa colaboreze cu Intel integrand un procesor  Intel® Core™ vPro®, a 10-a generatie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here