Huawei MateBook X Pro 2022 este oficial: un ecran mai mare si performante crescute

0
5865

Huawei MateBook X Pro isi ofera o noua versiune 2022 cu un ecran mai mare si performante crescute. Huawei si-a prezentat recent noul laptop cu Windows 11: Huawei MateBook X Pro 2022, versiune 2022. Marca a lansat aceasta gama in 2018 cu un prim model Huawei MateBook X Pro deja dotat cu un ecran 3:2. Apoi, un nou model a fost lansat in 2021.

Cu acest nou model, Huawei a schimbat usor dimensiunea ecranului, care trece de la 13,9 la 14,2 inchi. Greutatea este de 1,38kg.

Ecranul pastreaza rezolutia de 3,1 K si afiseaza o rata de refresh de 90 Hz. Poseda de altfel un raport carcasa/ecran de 92,5%. Marginea superioara masoara astfel 6mm in ciuda prezentei unui webcam. Huawei pare sa fi ales sa isi pozitioneze camera web retrasa in tastatura. Ecranul este un LCD, pe celelalte modele aparute era vorba de un Oled. Huawei a imbunatatit in egala masura luminozitatea, care a ajuns la acest model la 500 cd/m2 si asigura o fidelitate a culorilor cu un delta E promis sub 1.

In privinta performantelor, Huawei nu a dat foarte multe detalii pentru moment. Stim doar ca vom avea de ales intre un Intel Core i5 si un i7. Huawei promite o putere multiplicate fata de X Pro din 2021. Restul ramane de vazut. Un nou sistem de disipare a caldurii este in egala masura anuntat, cu doua ventilatoare si un radiator. Huawei MateBook X Pro beneficiaza de patru porturi USB-C.

Touchpadul beneficiaza de ceva extrem de simpatic: un nou sistem de gesturi care este deja folosit de o perioada. Daca glisam de la stanga la dreapta putem deplasa bara de citire a unui clip video. Daca glisam de jos in sus, la dreapta, atunci putem regla volumul.
Cei care doresc sa achizitioneze acest nou model de la Huawei vor fi nevoiti sa scoata din buzunar suma de 1317 euro pentru versiunea i5/16 Gb RAM si 512 Gb de stocare. Pentru aceeasi configurare pe un i7 suma urca la 1456 euro. Versiunile vor fi disponibile incepand cu 6 ianuarie.

Huawei MateBook X Pro 2022 officialisé : écran plus grand et performances accrues

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here