Noul Dell Latitude Chromebook Enterprise

0
6069

Dell anunta lansarea noului Chromebook. De fapt, marca care a continuat sa propuna laptopuri provenite de la conceptul Google anunta noul Dell Latitude Chromebook, 7410.
Chromebook-urile reprezinta o „rasa” aparte in universul laptopurilor. De fapt, Google le propune de mai multi ani deja si a avut ideea de a propune o noua solutie in materie de laptopuri. Ideea Chromebook era cat se poate de simpla. De ce sa ai o masinarie mare, impozanta, tot ce trebuie sa faci este sa iti indrepti atentia spre Cloud.

Ultimul nascut din familia Chromebook al companiei Dell este Dell Latitude 410 Chromebook Enterprise. Cu toate acesstea, nu multi s-au lasat sedusi inca de la inceput de aceste modele de Chromebook. Insa, acest lucru nu ii impiedica pe unii constructori sa propuna acest tip de laptopuri.

Noul Chrome 7410 Chromebook Enteprise, ce poti cere mai mult?
Ecranul noului Chromebook este de 14 inchi. Se doreste a fi perfect pentru o utilizare profesionala si propune o solutie 2 in 1. Ecranul de 14 inchi este de altfel primul ecran Low Blue Light 4K existent pe un Chrome Enterprise. Anti lumina albastra si 4K, utilizatorul nu are de ce sa oboseasca. Astfel, aceste nou venit al familiei Dell mosteneste programul de inovare Athena de la Intel. Noul Latitude 7410 de la Dell beneficiaza de procesorul Intel Core i7. In ceea ce priveste conectivtatea avem un WiFi 6. In ceea ce priveste, autonomia, Dell anunta pana la 21 de ore. Carcasa este din fibra de sticla sau aluminiu tratat. Pretul unui astel de laptop este de 929 euro.

Cu ajutorul Chrome 7410 Enterprise poti beneficia de configurari rapide, nu mai pierzi timpul cu instalarea dispozitivului. Este ideal pentru angajati deoarece include functii inovatoare de securitate si productivitate. Procesarea este de 8,6 ori mai rapida in foile de calcul de la Google.

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here