Razer a lansat tastatura Blackwidow Lite

0
6630

Razer, un producator cunoscut al perifericelor de cea mai buna calitate, destinate gamerilor profesionisti, a lansat in urma cu putin timp o tastatura clasica. Este vorba despre Blackwidow Lite, un model ideal pentru birou, fara elementele agresive, specifice modeleelor de gaming. Dar, exista si o tastatura mecanica care se poate folosi in acest scop.

Tastatura dispune de un design minimalist, cu switch-uri mecanice de culoare Orange si beneficiaza de o durata de viata de 80 de milioane de apasari. Ceea ce reprezinta o fiabilitate superioara spre deosebire de celelalte tastaturi de acest gen. Un avantaj al acestui model sunt accesoriile, sau cel putin o parte din accesorii. La achizitionare veti primi niste inele dintr-un material moale care se pot monta sub fiecare tasta in parte astfel incat sa devina silentioasa.

Tastatura nu dispune de un bloc numeric, are un cablu acoperit intr-un textil detasabil, dispune de iluminare si se poate configura din Razer Synapse 3. Tastatura costa in jur de 100 de euro, dispune de o baza din aluminiu si un timp de raspuns destul de mic. Impreuna cu tastatura se afla si Razer Ahteris, Razer Goliathus Mobile Stealth, toate acestea fiind special gandite mai putin pentru gaming, pentru productivitate in special.

Iata care sunt principalele caracteristici ale acestei tastaturi:

  • taste iluminate individual cu scopul de a se putea folosi si in conditii de iluminare mai slaba ;
  • o durata de viata de pana la 80 de milioane de actionari, fiabilitate superioara ;
  • o serie de inele moi pentru silentiozitate ;
  • suport destinat aplicatiei Razer Synapse 3 ;
  • cablu detasabil acoperit cu un material textil impletit ;
  • tehnologie Instant Trigger pentru un timp de raspuns mai rapid ;
  • un mod de functionare gaming care permite dezactivarea tastei Windows;
Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here