Acasă iT Schimbare radicala pentru Sony! Incredibil cum vor arata telefoanele de anul viitor

Schimbare radicala pentru Sony! Incredibil cum vor arata telefoanele de anul viitor

0
8066
Sony va schimba radical aspectul urmatoarelor telefoane.

Criticat deseori pentru aspectul mai neinspirat al telefoanelor, Sony va face o schimbare esentiala anul viitor.

Potrivit celor de la Phone Arena, urmatoarele telefoane premium produse de Sony vor avea un design complet diferit, fara margini. Practic, Sony urmeaza tendinta lansata deja de alti producatori.

Publicatia prezinta o fotografie care ar infatisa desenele pentru telefoanele care vor fi lansate in 2018.

Unul dintre acestea va fi urmasul modelului Xperia XZ Premium (cel care are spatele lucios), iar al doilea este un model mai accesibil.

Astfel, urmatorul flagship  va avea doua difuzoare frontale, camera foto duala pe spate si ecran cu rezolutie 4K, probabil de 5,5 inch. Telefonul va avea 6GB de RAM si 128GB spatiu de stocare, iar procesorul va fi Snapdragon 845.

De asemenea, e posibil ca acest telefon sa aiba o inovatie mult asteptata de utilizatori: senzorul de amprenta va fi amplasat in spatele ecranului.

Modelul mai ieftin care va fi lansat anul viitor va avea de asemenea camera foto duala si doua difuzare in fata. Senzorul de amprenta va fi insa amplasat pe spatele telefonului.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here