UBook Pro, un concurent pentru Surface Pro?

0
3111

Pe site-ul de fond participativ Indieggo, exista un proiect care a reusit sa ne atraga atentia. Acest proiect este UBook Pro, un laptop hybrid tableta care ne aminteste de unele laptopuri celebre, ale unor constructori cunoscuti.

Proiectul UBook Pro este prezentat drept un ultra portabil doi in unu. Face obiectul unei strangeri de fonduri. Doritorii mai au 29 de zile la dispozitie pentru a-l achizitiona si sa promoveze astfel acest proiect.

Ce propune UBook Pro?

Acest model se prezinta drept o tableta tactila dotata cu un sistem de balamale sau un cadru metalic care, in egala masura, ii serveste drept suport. Marimea ecranului este de 12.3 inchi. Un ecran care propune o rezolutie FULL HD de 1920X1280px. Este dotat cu un SSD de 256 GB in timp ce pentru memorie constructorul a preferat sa opteze pentru 8GB RAM.

In inima sistemului regasim un procesor Intel core M3. Drept sistem de exploatare regasim un Windows 10.

Conectivitate bine furnizata, chiar mai buna decat in cazul principalilor concurenti.  In ceea ce priveste conectivitatea, aceasta este bine furnizata, este minimalista, insa reia elementele fundamentale. De mentionat existenta a 3 porturi USB, un port USB-C, un port micro HDMI si o mufa jack de 3,5mm. Totul la o greutate de 780 de grame. In plus, marca furnizeaza in egala masura tastatura amovibila si detasabila.

In ceea ce priveste tehnologia fara fir regasim Bluetooth 4.2 si Wi-Fi 2,4 Ghz si 5Hz acceptand normele 802.11ac/b/g/n. In schimb, inca nu poate fi vorba de Wi-Fi 6.

Trebuie sa stii si faptul ca marca propune acelasi produs insa cu un proces Intel Celeron. Aceasta configuratoe mosteneste in schimb Bluetooth 5.0. UBook Pro este propus la un pret de aproximativ 500 de euro si se vrea a fi drept concurentul direct pentru Microsoft Surface Pro 6.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here