Afla mai multe despre cazuri importante Grigoriu din domeniul consultantei Cedo

0
3468
pexels-josh-hild-2422461

Privarea de libertate se doreste a fi penitenta, dar si reeducare. Cu toate acestea, am vazut mame sau sotii plangand in hohote, cand copiii lor sau sotii lor erau urcati in duba si dusi dupa gratii.

Parca i-ar fi dus la inmormantare, nu la arest. Partial, atitudinea lor este cea corecta, fiindca o parte din vietile detinutilor ramane ingropata pentru totdeauna acolo, la inchisoare.

Unii chiar mor acolo, fiindca se bat cu colegii de camera.

Se intampla lucruri groaznice, despre care nu au vorbit decat scriitorii curajosi in romanele lor: Marin Preda, in Cel mai iubit dintre pamanteni și Vasile Voiculescu in Zahei Orbul.

Cu siguranta ca si mamele care plang, cand isi vad copiii arestati au auzit aceste amanunte si durerea este si mai mare, cand stiu ca nu au nicio putere sa schimbe locul cu cei carora le-au dat viata.

Conditii inumane, tratamente degradante, batai, refuzul asistentei medicale, cand detinutul are dureri atroce fac parte din tratamentul inuman care caracterizeaza regimul din detentie.

Dar durerea cea mai mare este aceea, cand detinutul stie ca parintii sau s-au pus pe inima rea, stiindu-l in arest. Multe mame se imbolnavesc grav, cand stiu ca pruncii pe care i-au crescut greu, dar cu multa iubire au ajuns in puscarie. Este greu sa fii privat de libertate, sa regreti totul, sa te porti frumos si sa afli ca mama a trecut in nefiinta, nemangaiata de ceea ce s-a intamplat cu tine!

Stiu detinuti care dupa eliberare, au facut primul drum la mormantul mamei, au ingenuncheat si au strigat acolo si mai ales au scormonit pamantul cu unghiile, sperand ca o pot readuce la viata pe cea care le-a daruit viata.

Nu poate fi masurata sau descrisa in cuvinte durerea de a nu putea conduce pe ultimul drum persoana care a fost o parte din tine!

Cererea 37075/14 Bragadireanu (2) contra României a plecat de la refuzul autoritatilor romane de a-i permite unui detinut cu un comportament foarte bun sa participe la inmormantarea mamei sale.

Intr-o societate democratica, in care drepturile omului primeaza, autoritatile puteau sa inteleaga nevoia acelui om de a fi langa mama sa, de a o plange si de a-i mangaia sicriul.

Sotii Grigoriu au reusit sa creeze un precedet, fiindca detinutul a primit despagubiri din partea statului, din cauza ca nu a fost lasat sa participe la ceremonia de ramas bun a mamei.

Putem sa fim mai umani unii cu altii, fiindca viata in general este foarte grea. Detentia aduce un spor de suferinta in sufletul unei persoane, iar vestea mortii unui apropiat dubleaza greutatea din sufletul acelei persoane.

Sotii Grigoriu au inteles acest lucru, de aceea au acceptat sa reprezinte la CEDO cazul acelui om.

Prin dovezile stranse, prin pledoaria persuasiva, au convins instanta si au castigat cazul si in acest mod s-a creat si un precedent, adica detinutii si-au castigat dreptul de a participa la inmormantarea celor dragi.

Un alt caz a fost castigat pentru ca instanta din Romania nu a audiat toti martorii si in acest mod a obstructionat dreptul de a se apara al persoanei respective, careia i s-au adaugat mai multi ani de arest la hotararea definitiva.

Analizand cu toata seriozitatea si un an in plus inseamna enorm. Un an petrecut in spatele gratiilor, printre infractori de temut face cat 10 ani petrecuti in libertate, cand ai posibilitatea sa te feresti de tot ce este rau. Din inchisoare, oamenii invata adesea lucruri si mai rele si devin clientii obisnuiti ai puscariei.

Castigarea procesului la CEDO te motiveaza sa stai departe de necazuri cate zile au mai ramas din pedeapsa, apoi sa iti infiintezi o firma si sa lucrezi pentru tine, recuperand timpul pierdut. Afla mai multe despre cazuri importante Grigoriu.

Toate cazurile castigate la CEDO sunt prezentate pe site in masura in care este permis sa se vorbeasca despre ele, dar iti poti face o idee despre calitatea muncii acestor avocati care au infiintat firma Consultanta-Cedo.ro si s-au specializat in reprezentarea romanilor la Curtea Europeana de Justitie.

Daca fara ei, romanii trimiteau dosarul la voia intamplarii si nu primeau raspuns niciodata, acum dosarele romanilor sunt puse la punct si romanii castiga cele mai multe procese, obtinand despagubiri in valoare de sute de mii de euro.

Daca simti ca esti nedreptatit, suna si solicita consultanta acestor avocati, iar daca primesti raspuns favorabil, solicita reprezentare la CEDO. Ei raman langa tine, pana la primirea despagubirilor din partea statului roman, iar in acest fel se restabileste dreptatea.

Prin interventia salutara a avocatilor romani, s-a obtinut diminuarea  comisioanelor mari pe care clientii bacilor din Romania le achitau ca urmare a unor clauze abuzive din contract. Prin urmare, sotii Grigoriu au invins sistemul bancar romanesc si monopolul statului asupra unor analize de laborator sanitar-veterinare.

Persoanele juridice au de castigat daca solicita servicii juridice sub forma unui abonament lunar, fiindca tarifele sunt mult mai mici si problemele rezolvate in mod prioritar.

Indiferent de situatia in care te afli, nu uita ca speranta moare ultima si ca se poate crea un precedent in favoarea ta!

Datele de contact ale avocatilor Grigoriu le gasesti pe site-ul firmei si consultanta telefonica se programeaza inainte.

Sotii Grigoriu iti pot apara cauza si in instantele din tara, in litigii civile, admnistrative, economice si de oricare alta natura. Acesti aparatori nu sunt invatati sa piarda, prin urmare, lupta cu toate armele sa castigi procesul tau!

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here