Barbat din Bihor judecat pentru ca si-a terorizat iubita pana cand aceasta si-a luat viata

0
5202

Recent, un barbat din Bihor a fost trimis in judecata pe motiv ca si-a terorizat concubina pana cand femeia nu a mai rezistat si si-a pus capat zilelor. Procurii au spus ca umilintele si bataile la care a fost supusa biata femeie zilnic, de cele mai multe ori in fara celor trei copii pe care cei doi ii aveau impreuna, au impins-o pe femeie sa isi puna capat zilelor.

Cei doi aveau trei copii si o relatie de mai bine de 18 ani. Vecinii celor doi spun ca in 2015 femeia se angajase la o fabrica de pantofi in localitatea din vecini. Inainte sa mearga la munca, zi de zi hranea animalele si pregatea copiii pentru scoala. Barbatul, cand se intorcea seara acasa, striga la ea si o lua la bataie.

Insa, mama barbatului trimis in judecata sustine ca decedata nu s-a plans niciodata de nimic. In iulie 2017 femeia nu a mai rezistat si si-a pus capat zilelor. Purtatorul de cuvant la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea a declarat ca prin aceste acte sistematice de violenta fizica si psihica victima a cedat si a ales sa se sinucida in locuinta comuna, consecinta care, de altfel, vinovatul a cunoscut-o din declaratiile victimei si pe care a si acceptat-o.

Dupa moartea mamei, copiii celor doi a fost dati in grija unor familii din acelasi sat. Tatal in schimb risca o pedeapsa cu inchisoarea de 3-7 ani. Primarul comunei Lazareni, Paul Cristian a declarat faptul ca minorii se afla in doua familii, situatia fiind buna si ca sunt monitorizati in mod regulat de Protectia Copilului din Oradea. Tot primarul a declarat ca este mult mai bine decat daca ramaneau in grija tatalui.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here