Mario Iorgulescu ar putea fi arestat preventiv

0
3519

Acuzat de omor, Mario Iorgulescu ar putea fi arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data incarcerarii. Aceasta este decizia luata de o instanta a Tribunalului din Bucuresti, vineri.

Mandatul de arestare in lipsa anulat in luna martie. Pe data de 7 martie, Curtea de Apel Bucuresti a anulat un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Mario Iorgulescu, in dosarul in care acesta este acuzat de omor si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Pe data de 5 martie, Tribunalul Bucuresti a admis propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare in lipsa a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu (presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal), la acea data acesta fiind internat intr-o clinica din Italia. Mai apoi, Mario Iorgulescu a fost dat in urmarire internationala de Politia Romana. Avocatii lui Mario Iorgulescu au depus contestatie si au avut castig de cauza la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care a anulat decizia tribunalului si a dispus ca cererea procurorilor sa se rejudece.

Mario Iorgulescu a provocat un accident grav. In luna septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un grav accident auto, aflandu-se sub influenta consumului de cocaina si a stupefiantelor. Pe data de 8 martie, conform procurorilor, pe fondul unei crize de gelozie si unei stari de furie, cu o alcoolemie de 1,96g/l si sub influenta cocainei, Mario Iorulescu, indreptandu-se spre un club din Herastrau, a condus cu o viteza ce depasea viteza de 50km/h in localitate si, la o viteza de 143km/h a intrat in coliziune frontala cu un autoturism marca Audi condus de un barbat care a decedat pe loc. In momentul in care a patruns in intersectie, Mario Iorgulescu nu a incercat sa franeze si pedala de acceleratie era apasata la maxim.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here