Parintii Alexandrei Macesanu s-au intalnit pentru prima data cu Gheorghe Dinca

0
3111

Marti, Curtea de Apel Craiova a judecat cererea de mutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere efectuata de catre parintii Alexandrei Macesanu, care tot marti, s-au intalnit pentru prima data fata in fata cu Gheorghe Dinca.

Curtea de Apel Craiova a respins aceasta cerere ca nefondata. In plus, instanta ii obliga pe parintii Alexandrei Macesanu sa plateasca cheltuielile judiciare, cate 25 de lei fiecare. Aceasta decizie a Curtii de Apel Craiova este una definitiva.

Aurel Moldovan, avocatul sotilor Macesanu a afirmat faptul ca au solicitat mutarea acestui dosar deoarece au suspiciuni ca acel judecator va fi unul impartial si va judeca dupa cum i se va dicta si nu in functie de probele administrate in acest caz.

Parintii Alexandrei, prezenti si ei marti in sala de judecata, care de altfel nu stiu de mai bine de o jumatate de an ce s-a intamplat exact cu fiica lor Alexandra s-au intalnit pentru prima data cu Gheorghe Dinca, un moment deosebit de greu de suportat pentru ei. In momentul in care au fost intrebati cum li s-a parut Gheorghe Dinca, tatal Alexandrei, Ion Macesanu a afirmat ca acesta i s-a parut senin, aranjat, barbierit, i s-a parut ca arata chiar bine, nu ca un detinut. In plus era senin, ca si cum nu ar fi facut nimic.

Ion Macesanu a adaugat ca, atunci cand l-a vazut pentru prima data pe Gheorghe Dinca a simtit ca si atunci cand ai merge cu masina cu viteza si la un moment dat realizezi ca nu mai ai frane. Acesta a adaugat ca a simtit ca ii vine sa il omoare.

Gheorghe Dinca si Stefan Rispiteanu raman in arest preventiv, aceasta decizie luandu-se pe data de 7 februarie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here