Cine îl înlocuieşte pe Răzvan Ciobanu în juriul „Bravo, ai stil!“: „Voi fi extrem de sever pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume“

0
2703

Reprezentanţii Kanal D au anunţat cine îl va înlocui pe Răzvan Ciobanu la masa juriului „Bravo, ai stil!“, al cărui nou sezon va debuta la jumătatea lunii ianuarie.

Reprezentanţii Kanal D au anunţat cine îl va înlocui pe Răzvan Ciobanu la masa juriului „Bravo, ai stil!“, al cărui nou sezon va debuta la jumătatea lunii ianuarie.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu se alătură juriului emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars“, care va debuta la Kanal D pe 22 ianuarie şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.30.  Botezatu a mai fost prezent în platoul „Bravo, ai stil!“ în calitate de invitat: „Am mai fost în emisiune, m-am simţit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac in coastele tuturor!“, a declarat el.    „Postura mea alături de membrii juriului sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai Juriului vor avea în mine un partener, un susţinător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea feţelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling“, a mai spus celebrul designer. Cătălin Botezatu îl înlocuieşte astfel pe designerul Răzvan Ciobanu, care a hotârât să se retragă din show pentru a se dedica total business-ului său. Din juriul emisiunii prezentate de Ilinca Vandici mai fac parte Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu.

Vezi si:  Ferma vedetelor și-a desemnat cei 12 concurenți-vedete

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here