De ce nu se mai intoarce Dana Chera Grecu la Antena 1?

0
3417

Toata lumea se intreaba in aceasta perioada de ce nu se mai intoarce Dana Chera, fosta Grecu la Antena 1 dupa concediul de maternitate. Jurnalista a acordat un interviu in care explica motivele pentru care a luat aceasta decizie.

Dana Chera a spus ca Antena 1 a stors-o de energie pur si simplu. A prins vremuri extrem de grele. Ca ziarist a reusit sa le faca fata insa si-au pus amprenta pe omul Dana Chera. Aceasta a declarat ca nu regreta nimic si ca nu vrea sa vorbeasca pe nimeni de rau insa simte ca trebuie sa faca altceva.

A considerat aceasta perioada de pauza, concediul de maternitate, o reconsiderare a sa, o privire inauntrul ei. Astfel, a realizat ca a venit momentul sufletesc pentru altceva, pentru un proiect diferit. Dana Chera recomanda oricarui jurnalist o perioada de repaus, de respiro deoarece este nevoie de foarte mult echilibru in viata personala si lucrurile care aduc dezechilibru trebuiesc lasate deoparte.

Intrebata de ce a luat aceasta decizie tocmai acum, Dana Chera a afirmat ca se apropie cu pasi repezi de incheierea concediului de maternitate si conisdera ca este cel mai potrivit moment pentru a oferi un raspuns cu privire la ce urmeaza sa faca mai departe. Lumea incepea sa ii puna intrebari si era datoare cu un raspuns.

Dana Chera a mai spus ca dupa o anumita varsta, dupa o perioada mai lunga de pauza, reusesti sa te detasezi de particica ta si sa vezi tabloul. Si tabloul care este acum vizibil in cazul sau este unul cu multe patimi, din toate partile, dandu-si seama ca pur si simplu nu maipoate sa faca asta.

Pentru moment, Dana Chera a spus ca are un blog pe care scrie atunci cand are timp si analizeaza totodata ofertele care vin in aceasta perioada.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here