Discovery a renunțat la semnalul dedicat pentru România. Canalul a trecut la feed-ul european

0
3723

Schimbare de strategie pentru postul Discovery Channel România. Începând de săptămâna trecută, postul a renunțat de feed-ul pentru România, înlocuindu-l cu cel pan-european.

Concret, dacă până acum, grila de programe a Discovery era personalizată cu emisiuni pentru România, de săptămâna trecută românii văd aceleași emisiuni ca telespectatorii din Bulgaria, Croatia, Cehia, Serbia sau Slovenia și alte 20 de țări.

Cu mențiunea că emisiunile vor continua să fie subtitrate în limba română, iar calupurile de publicitate vor avea publicitate din România.

Publicitate

Cum explică Discovery mișcarea? Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, reprezentanții Discovery au declarat:

„Discovery Channel Romania se afla in proces de migrare catre versiunea pan-europeana, ca urmare a alinierii la strategia globala de continut a companiei. Acest lucru nu va afecta insa experienta de vizionare, ci, dimpotriva, fanii Discovery Channel din Romania vor beneficia mai departe de emisiunile lor preferate, pauzele publicitare vor ramane personalizate, iar noi vom continua sa dezvoltam proiecte locale relevante pentru un numar cat mai mare de telespectatori de la nivelul intregii regiuni.

De asemenea, continuam sa avem o echipa locala care construieste grila avand in vedere preferintele telespectatorilor romani si tendintele de consum locale, responsabilitatea fiind insa extinsa pentru toate celelalte piete din regiunea Europa Centrala si de Est, care sunt coordonate de la Bucuresti.”

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here